Γλυκά Νερά: Τι απαντά ο σύζυγος της Καρολάιν για την ψυχολόγο – «Άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Τι απαντά ο σύζυγος της Καρολάιν για την ψυχολόγο – «Άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια»

Απαντήσεις σε ερωτήματα για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν έδωσε ο 32χρονος σύζυγος της κοπέλας.

Απαντήσεις σε ερωτήματα για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν έδωσε ο 32χρονος σύζυγος της κοπέλας.

Μιλώντας για τον ρόλο της ψυχολόγου, υποστήριξε πως η Καρολάιν ήθελε να ξεπεράσει κάποια προβλήματα μετά τη γέννηση του παιδιού, τονίζοντας χαρακτηριστικά στο Mega ότι «την ήξερα, πηγαίναμε μαζί, η Καρολάιν είναι δυνατή και προχώρησε με τη βοήθεια τη δικιά μου και της ψυχολόγου».

Όσον αφορά στα στοιχεία για την συγκλονιστική υπόθεση που έρχονται στο φως ανέφερε πως «Ό,τι ευρήματα ακούτε σαν “είδηση” είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα. Αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω γιατί έτσι γίνεται πάντα. Με είχαν προειδοποιήσει όλοι ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να “πιαστεί” από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι το θέμα να σταματήσει να «πουλάει». Για αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση».

«Ό,τι ερωτήσεις προκύπτουν από το ρεπορτάζ τώρα, έχουν απαντηθεί με λεπτομέρειες στην αστυνομία, λίγες ώρες μετά τη ληστεία. Όσο αφορά το εάν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο που να “ξεκλειδώνει” την υπόθεση, αυτό δεν το γνωρίζω. Μακάρι όμως να βρεθεί κάτι σύντομα και να μην περάσει άλλη οικογένεια αυτό που συνέβη σε εμάς» υπογραμμίζει.

Ο ίδιος προσθέτει ότι είχε δώσει ακριβή εικόνα των όσων συνέβησαν μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, εξακολουθούν να υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα καθώς δεν έχει βρεθεί ίχνος DNA των δραστών στο σπίτι, ενώ δεν υπάρχει και κανένα ίχνος από το ασφυκτικό δέσιμο στον άνδρα, όπως ο ίδιος κατήγγειλε, κάτι που πιθανώς να σημαίνει ότι οι δράστες έμειναν λιγότερο χρόνο στον χώρο από όσο περιέγραψε ο σύζυγος της Καρολάιν.

Ο 32χρονος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με αξιωματικούς, ενώ τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει ένα ακόμα οικείο πρόσωπο στις αρχές για την υπόθεση.

Μπαλάσκας: Παντού στρέφονται οι έρευνες και στους ύποπτους που δεν δείχνουν ύποπτοι

Να καταλάβει γιατί υπάρχουν τόσες δυσκολίες στην συγκομιδή DNA και αποδεικτικών στοιχείων επιχειρεί η Αστυνομία στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, όπως είπε ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Ο κύκλος των ερευνών από τα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν έχει κλείσει. Πάντα κατά την έρευνα προκύπτουν απορίες, ενδεχομένως και σοβαρές κι εμείς πρέπει να τις λύνουμε. Όταν δεν υπάρχει κάτι σε αυτό που ψάχνουμε αμέσως γεννάται απορία. Στην προκειμένη περίπτωση προέκυψαν πολλές απορίες που δεν έχουν λυθεί» υπογράμμισε στο MEGA.

Όπως είπε καίριας σημασίας είναι να καταλάβουν οι Αρχές πώς εκτυλίχθηκε η δολοφονία. «Να καταλάβουμε πώς έγινε το συμβάν και πώς ήταν δεμένος ο νεαρός πιλότος. Γιατί δεν θα πρέπει να υπάρξει στο τέλος της έρευνας καμία σκιά για τίποτα» σημείωσε.

«Οι έμπειροι αξιωματικοί» πρόσθεσε ο κ. Μπαλάσκας, «καταλαβαίνουν, μέσα από συνδυασμό ερωτήσεων και αποδείξεων, μέσα από ενδείξεις και απαντήσεις λύνουν την υπόθεση πολλοί πιο εύκολα».

Μάλιστα δήλωσε ότι οι έρευνες στρέφονται παντού. «Παντού στρέφονται οι έρευνες. Πάντα υπάρχουν άλλοι ύποπτοι και οι συνήθεις ύποπτοι αλλά και οι ύποπτοι, που δεν δείχνουν ύποπτοι. Υπάρχουν τρεις κύκλοι ερευνών. Ο κοντινός κύκλος, ο μεγάλος και ο μακρινός κύκλος. Οι τρεις κύκλοι ενώνονται στα εγκληματικά εργαστήρια και δίνουν τις απαντήσεις» συμπλήρωσε.

Κλειδί η κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν

Κλειδί θεωρείται η κατάθεση της ψυχολόγου που παρακολουθούσε την 20χρονη. Τρία είναι τα ιδιαίτερα στοιχεία στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αρχικά, ότι καμία κάμερα δεν κατέγραψε τους δράστες ούτε να έρχονται ούτε να φεύγουν. Εν συνεχεία, το γεγονός ότι στον τόπο του εγκλήματος δεν βρέθηκαν τρίχες ή DNA των δραστών. Τρίτο, είναι το πώς κατάφερε και λύθηκε ο 32χρονος πιλότος, προκειμένου να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr