Γλυκά Νερά: Τι είπε ο 33χρονος στη μάνα της Καρολάιν πριν τον πάρουν οι αστυνομικοί με το ελικόπτερο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Τι είπε ο 33χρονος στη μάνα της Καρολάιν πριν τον πάρουν οι αστυνομικοί με το ελικόπτερο

Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά…

Δεν είχε προλάβει καν να ολοκληρωθεί η τελετή του 40ήμερου μνημοσύνου για την 20χρονη Καρολάιν, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην Αλόνησο προκειμένου να πάρουν τον σύζυγο της άτυχης κοπέλας στην Αθήνα.

Ο δυνατός ήχος από το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε την απορία των παρευρισκόμενων και πριν καλά καλά αντιληφθούν τι είχε συμβεί, αστυνομικοί με πολιτικά είχαν ήδη φτάσει στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που βρίσκεται κοντά στο κοιμητήριο του νησιού.

Με το που είδαν τον 33χρονο τον πλησίασαν και τον ενημέρωσαν ότι έπρεπε να τους ακολουθήσει. Προφανώς ο ίδιος ρώτησε το λόγο, με τους αστυνομικούς να τον ενημερώνουν πως έχουν προκύψει νέα στοιχεία και πως υπάρχει και ένα άτομο το οποίο έχει συλληφθεί και πρέπει να πάει για την διαδικασία της αναγνώρισης.

Η μητέρα της Καρολάιν, ανήσυχη και προβληματισμένη έσπευσε στον γαμπρό της και τον ρώτησε γιατί οι αστυνομικοί του ζητούν να πάει στην Αθήνα. «Έχουν προκύψει νέα στοιχεία. Υπάρχει και ένα άτομο που έχει συλληφθεί και το οποίο πρέπει να δω από κοντά και να αναγνωρίσω», είπε ο 32χρονος στην μητέρα της Καρολάιν.

Περίπου στις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης ο νεαρός έφτασε στη ΓΑΔΑ και από εκείνη τη στιγμή καταθέτει στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ψηφιακά ίχνη από μία κάμερα του σπιτιού του, αλλά και το κινητό τηλέφωνο του 33χρονου πιλότου, σκιαγράφησαν ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό απ’ αυτό που περιέγραψε ο σύζυγος της αδικοχαμένης μητέρας.

Οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες θα είναι καταιγιστικές, όπως σημειώνουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. μιας και η υπόθεση βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση.

Πηγή – Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr