Γλυκά Νερά: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν – «Μακάρι να έπιανα στα χέρια μου τη μικρή νυφίτσα»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν – «Μακάρι να έπιανα στα χέρια μου τη μικρή νυφίτσα»

Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε στη Daily Mail ενόψει της έναρξης του δικαστηρίου

Την Παρασκευή (8/4) ξεκινά η δίκη για την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς πριν από περίπου 10 μήνες μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η ανατριχιαστική δολοφονία που αρχικά παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον δολοφόνο ως έγκλημα ληστών που δολοφόνησαν την Καρολάιν, συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς επί 37 ημέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμφανιζόταν ως συντετριμμένος σύζυγος, πριν τελικά συλληφθεί και ομολογήσει.

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς,δεν μπορεί να παρευρεθεί στην ακροαματική διαδικασία καθώς είναι άρρωστος: «Θα μείνω στην Αλόννησο και θα προσέχω τη Λυδία», υπογράμμισε. Η μητέρα της 20χρονης, Σούζαν Ντέλα Κουέστα θα είναι εκεί και αναμένεται να καταθέσει κατά τη διάρκεια της δίκης.

Ο κ. Κράουτς μίλησε στην Daily Mail ενόψει της έναρξης του δικαστηρίου και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Μπάμπη Αναγνωστοπουλο «νυφίτσα»: «Καταλαβαίνω ότι ο Μπάμπης θα χρησιμοποιήσει ως υπεράσπισή του ότι προκλήθηκε από την Καρολάιν και ότι ενεργούσε για αυτοάμυνα. Θα αναφέρει επίσης τις ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες. Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν θα έχουν ανταπόκριση καθώς η Καρολάιν κοιμόταν ήδη επί αρκετές ώρες όταν τη σκότωσε»», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κράουτς.

Και πρόσθεσε: «Μακάρι να μπορούσα να πάρω στα χέρια μου τη μικρή νυφίτσα».

Παράλληλα, ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου επιβεβαίωσε ότι το βασικό μέρος της υπεράσπισής του είναι ότι η Κάρολαϊν ξεκίνησε τον καβγά αφού έσπρωξε βίαια την κούνια του μωρού, όπως ισχυρίζεται.

Παράλληλα, ο Αλέξης Παπαϊωαννίδης, τόνισε στη Daily Mail: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ζευγάρι περνούσε μια δύσκολη περίοδο και ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ενεπλάκησαν σε έντονη λογομαχία. Αλλά ήταν εκείνο το βράδυ που η Καρολάιν έγινε όλο και πιο προκλητική, σπρώχνοντας βίαια την κούνια στο πλάι, κάτι που εξόργισε τον Μπάμπη, ο οποίος σκέφτηκε ότι η Λυδία κινδυνεύει», ισχυρίστηκε ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr