Γονείς κυνήγησαν και ξυλοκόπησαν 35χρονο που προσπάθησε να βιάσει 13χρονη μαθήτρια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γονείς κυνήγησαν και ξυλοκόπησαν 35χρονο που προσπάθησε να βιάσει 13χρονη μαθήτρια

Σε βάρος του συλληφθέντα στην Κω ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων, και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις

Το… νόμο στα χέρια τους πήραν οι γονείς παιδιών στην Κω, όταν διαπίστωσαν ότι ένας 35χρονος προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά μια ανήλικη μαθήτρια.

Όλα συνέβησαν, σύμφωνα με το MEGA, τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ένας 35χρονος αλλοδαπός άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά μία 13χρονη και άλλες δύο φίλες της ηλικίας 14 ετών, την ώρα που διασκέδαζαν σε μαγαζί.

Η 13χρονη, σε κατάσταση σοκ από τα όσα εκτυλίσσονταν, βγήκε από το μπαρ για να απομακρυνθεί από τον 35χρονο, όμως εκείνος την ακολούθησε και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης. Ο άνδρας, αφού την άρπαξε από τη μέση, στη συνέχεια την οδήγησε με τη βία στο αυτοκίνητό του. Την έβαλε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και κλείνοντάς της το στόμα προσπάθησε να τη βιάσει.

Η 13χρονη αντιστάθηκε, κατάφερε να απελευθερωθεί και τρέχοντας πήγε σε σημείο, όπου υπήρχαν συμμαθητές της. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας του νησιού, οι οποίοι πήραν κατάθεση από την ανήλικη, παρουσία διορισμένου πραγματογνώμονα ψυχολόγου.

Μετά τις περιγραφές της, ο 35χρονος άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, που του άσκησε ποινική δίωξη, παραπέμποντας τον σε κύρια ανάκριση.

Ο 35χρονος επιχείρησε να ξεφύγει, ωστόσο αρκετοί γονείς τον κυνήγησαν. Στο σημείο επικράτησε πανικός, με τους θαμώνες του μαγαζιού να τρέχουν πίσω από τον 35χρονο άνδρα.

Ένας γονέας τον πρόλαβε, τον έριξε κάτω, τον χαστούκισε και τον έσυρε στο έδαφος. Ένας ακόμη πατέρας τον προσέγγισε και του ζήτησε τον λόγο που αποπειράθηκε νωρίτερα να παρενοχλήσει ένα 13χρονο κορίτσι. Γύρω του συγκεντρώθηκαν κι άλλοι γονείς αλλά και μαθητές, οι οποίοι τον κράτησαν ακινητοποιημένο μέχρι να φτάσει το περιπολικό.

Σε βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων, και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις.

Όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, ο 35χρονος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, ενώ δήλωσε μετανιωμένος για όσα έγιναν εκείνο το βράδυ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr