Γραφείο τελετών στην Eλλάδα έκανε κηδειόχαρτο και στέλνει λουλούδια για την βασίλισσα Ελισσάβετ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γραφείο τελετών στην Eλλάδα έκανε κηδειόχαρτο και στέλνει λουλούδια για την βασίλισσα Ελισσάβετ

“Κάναμε ένα κηδειοχαρτο και αφορμή στάθηκε μια κυρία που ήρθε και μας είπε αν υπάρχει τρόπος να στείλει λουλούδια για την κηδεία της βασίλισσας"

Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στην Ορεστιάδα.

Όπως αναφέρεται αποκλειστικά από το GRTimes gr. Ο κος. Βασίλης Κιλιτζίδης ανέλαβε να στέλνει λουλούδια στη μνήμη της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ μέσω του γραφείου τελετών του, εξυπηρετώντας κατοίκους της Ορεστιάδας αλλά και γειτονικών περιοχών.

Αφορμή όπως ο ίδιος αποκαλύπτει μιλώντας στο GRTimes.gr στάθηκε μια κυρία που ήρθε από το γραφείο του και τον ρώτησε αν μπορεί να την βοηθήσει καθώς ήθελε να στείλει λουλούδια στο Λονδίνο για την κηδεία της Ελισάβετ.

“Κάναμε ένα κηδειοχαρτο και αφορμή στάθηκε μια κυρία που ήρθε και μας είπε αν υπάρχει τρόπος να στείλει λουλούδια για την κηδεία της βασίλισσας. Το έψαξα αμέσως και αφού διασφάλισα ότι υπάρχει τρόπος να αποσταλούν λουλούδια, έκανα όλες τις ενέργειες, τύπωσα και κηδειόχαρτο και ήδη ξεκίνησε η αποστολή λουλουδιών και από άλλους. Ναι μου έκανε εντύπωση αλλά φαίνεται ότι η βασίλισσα έχει φίλους παντού”, καταλήγει ο κ. Βασίλης Κιλιτζιδης.

ΠΗΓΗ: GRTIMES

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr