ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυμνάσιο Ψαχνών: Ο Δήμαρχος έκοψε τις αλυσίδες και διέκοψε την κατάληψη των μαθητών [photo]

Γυμνάσιο Ψαχνών: Ο Δήμαρχος έκοψε τις αλυσίδες και διέκοψε την κατάληψη των μαθητών [photo]
Κατάληψη ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι μαθητές τιυ Γυμνασίου Ψαχνων η οποία όμως διεκόπη όταν στο σημείο έφτασε ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθας ο οποίος την διέκοψε και έκοψε τις αλυσίδες! Γονείς μαθητών επικοινώνησαν με το Psaxna.gr  για να καταγειλουν την πράξη του Δημάρχου ρωτώντας με ποιο δικαίωμα ο Δήμαρχος διακόπτει την κατάληψη των μαθητών την […]

Κατάληψη ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι μαθητές τιυ Γυμνασίου Ψαχνων η οποία όμως διεκόπη όταν στο σημείο έφτασε ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθας ο οποίος την διέκοψε και έκοψε τις αλυσίδες!

Γονείς μαθητών επικοινώνησαν με το Psaxna.gr  για να καταγειλουν την πράξη του Δημάρχου ρωτώντας με ποιο δικαίωμα ο Δήμαρχος διακόπτει την κατάληψη των μαθητών την ώρα που υπάρχουν αιτήματα.

Το Psaxna.gr επικοινώνησε άμεσα με τον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά ο οποίος παραδέχτηκε ότι διέκοψε την κατάληψη «με το δικαίωμα του Δημάρχου».

Στην συνέχεια οι μαθητές πραγματοποίησαν πορεία προς το Δημαρχείο των Ψαχνών (φωτό) για τα αιτήματα τους και όπως τόνισε ο Δήμαρχος «τα αιτήματα των μαθητών έγιναν δεκτά και θα πραγματοποιηθούν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr