Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία – Ημίγυμνη και χτυπημένη η 17χρονη, «πάλεψε για τη ζωή της»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία – Ημίγυμνη και χτυπημένη η 17χρονη, «πάλεψε για τη ζωή της»

Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 22χρονου συντρόφου της 17χρονης Νικολέτας, προκειμένου να καταθέσει, καθώς σύμφωνα με αναφορές ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή.

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 17χρονης κοπέλας μέσα στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι, καθώς η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που θα κάνει τη νεκροψία στη σορό της είναι πως δεν πρόκειται για αυτοχειρία αλλά για εγκληματική ενέργεια – και συγκεκριμένα γίνεται αναφορά σε ασφυκτικό θάνατο.

Πιο συγκεκριμένα, ο/η δράστης δολοφόνησε τη 17χρονη Νικολέτα κλείνοντάς της τους αεραγωγούς, στόμα και μύτη. Μάλιστα, στο αριστερό μάγουλο το άτυχο κορίτσι φέρει εκδορές. Αυτό δείχνει ότι ο δράστης πρέπει να έβαλε το χέρι στο πρόσωπο του θύματος και να πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της.

Οι εκχυμώσεις, δε, που βρέθηκαν στο δεξί της χέρι, πιθανότατα από τα δάκτυλά του, αποκαλύπτουν πως η κοπέλα αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της μέχρι την τελευταία στιγμη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ανήλικη κοπέλα εντοπίστηκε από την μητέρα της και την αδελφή της στο κρεβάτι της ημίγυμνη έχοντας μώλωπες στο κορμί της. Αμέσως μετά τον εντοπισμό της, οι δύο γυναίκες ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Το σώμα της άτυχης κοπέλας  βρέθηκε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι, ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της, ενώ είχε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά, στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά.

Το σπίτι, παράλληλα, δεν είχε σημάδια παραβίασης γεγονός που ενισχύει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, γι αυτό και οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφο της.

Ο νεαρός, που επισκεπτόταν συχνά την 17χρονη, έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι πήγε στο σπίτι όπου έμενε με άλλα άτομα, πήρε κάποια πράγματα και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι πρώτες πληροφορίες για τις σχέσεις του νεαρού ζευγαριού

Η 17χρονη διατηρούσε τους τελευταίους 10 μήνες δεσμό με 22χρονο Πακιστανό, ο οποίος μάλιστα είχε και κλειδιά του σπιτιού.

Η 17χρονη είχε φέρει τον σύντροφό της να μείνουν μαζί στο σπίτι, προκαλώντας την οξύτατη αντίδραση της μητέρας της. Οι τσακωμοί και οι καβγάδες μεταξύ του νεαρού ζευγαριού ήταν συχνό φαινόμενο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η οικογένεια της 17χρονης είναι Ρομά και έχουν καταγωγή από το Μακροχώρι Ημαθίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr