Η Αναστασία Ζαννή έψαλε τον Εθνικό Ύμνο – Υπερήφανη η Εύβοια για την Αυλωναρίτισσα σοπράνο [βίντεο]
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αναστασία Ζαννή έψαλε τον Εθνικό Ύμνο – Υπερήφανη η Εύβοια για την Αυλωναρίτισσα σοπράνο [βίντεο]

Άκρως συγκινητική ήταν η ατμόσφαιρα το πρωί της 25ης Μαρτίου στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Η Αναστασία Ζαννή έψαλε τον Εθνικό Ύμνο – Υπερήφανη η Εύβοια από την Αυλωναρίτισσα σοπράνο

Άκρως συγκινητική ήταν η ατμόσφαιρα το πρωί της 25ης Μαρτίου στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Εκεί, στο παγκόσμιο σύμβολο του ελληνικού πολιτισμού ερμήνευσε τον Εθνικό μας Ύμνο η διεθνώς καταξιωμένη σοπράνο Αναστασία Ζαννή ενώ παράλληλα υψώθηκε η ελληνική σημαία.

Μια εκδήλωση υψηλού κύρους και συμβολισμού του Γ.Ε.ΕΘ.Α το οποίο και προσκάλεσε την διακεκριμένη σοπράνο να συμμετάσχει στην απόδοση του Ύμνου εις της Ελευθερία συνοδεία της μπάντας του που αποτελείται από κορυφαίους μουσικούς από όλα τα Σώματα Στρατού, παρουσία της προεδρικής φρουράς.

Μετά από 7 χρόνια διαμονής στη Νέα Υόρκη, η Αναστασία Ζαννή, με τη χαρακτηριστική γεμάτη αίσθημα φωνή της, ενώνει μουσικούς κόσμους, γεφυρώνει έρωτες, εκφράζει πάθη και αγωνίες και αφηγείται μία συναρπαστική και απόλυτα αληθινή ιστορία.

Η Ελληνίδα σοπράνο πέρασε πριν από 17 χρόνια από το ριάλιτι μουσικής του ANT1, Fame Story, ως συμμαθήτρια του Γιώργου Λιανού και των λοιπών συμμετεχόντων στην εκπομπή. Στη συνέχεια η σοπράνο Αναστασία Ζαννή εκπροσώπησε με το τραγούδι της την Ελλάδα σε μεγάλα θεσμικά, καλλιτεχνικά και αθλητικά γεγονότα, ενώ χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού ανθρώπων που δεν είναι εξοικειωμένοι με τη μουσική της χώρας μας.

Στο ενεργητικό της έχει μια sold out συναυλία στο ιστορικό Carnegie Hall στο Μανχάταν, αλλά και στο Keyaki Hall στο Τόκιο, ενώ βρέθηκε στην Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Καναδά και το Φεστιβάλ του UCLA για τα Special Olympics του Λος Άντζελες, με σπουδές τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου.

Δείτε την Ευβοιώτισσα σοπράνο να αποδίσει τον Εθνικό μας ύμνο

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr