Η απόλυτη φρίκη για 10χρονο κορίτσι στη Νέα Σμύρνη: Θύμα κακοποίησης από τον πατέρα της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απόλυτη φρίκη για 10χρονο κορίτσι στη Νέα Σμύρνη: Θύμα κακοποίησης από τον πατέρα της

Ένα φριχτό περιστατικό αποκαλύφθηκε στη Νέα Σμύρνη με έναν πατέρα να βασανίζει και να κακοποιεί την 10χρονη κόρη του

Ένα φριχτό περιστατικό αποκαλύφθηκε στη Νέα Σμύρνη με θύμα ενα κορίτσι 10 χρονών το οποίο βασάνιζε και κακοποιούσε ο πατέρας του. Ο 47χρονος έχει ήδη συληφθεί από τις Αρχές.

Σοκάρει η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου.

Δεν δίσταζε να καίει τα χέρια του μικρού κοριτσιού στα μάτια της κουζίνας, όταν αυτό δεν υπέκυπτε στις αρρωστημένες ορέξεις του.

 

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε ένα κοριτσάκι 10 χρόνων, που έμενε μαζί με τον πατέρα του σε διαμέρισμα στην Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με καταγγελίες που είχαν γίνει στο Α.Τ της περιοχής, ο πατέρας του παιδιού το κακοποιούσε σεξουαλικά, ωστόσο το δράμα δεν σταματάει εκεί.  Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας έπαιρνε τα χέρια του μικρού παιδιού και τα ακουμπούσε πάνω στα αναμμένα μάτια της κουζίνας με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να έχει εγκαύματα.

Ο 47χρονος Ρουμάνος συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έγινε σχετική καταγγελία για τον αλλοδαπό στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, από πρόσωπο του περιβάλλοντός του, το οποίο γνώριζε τι ακριβώς συνέβαινε στο κοριτσάκι.

Την υπόθεση ανέλαβε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομόνοιας, που είναι εξειδικευμένο σε ανάλογες υποθέσεις και ακολούθησε η σύλληψη του Ρουμάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες πηγές, το κοριτσάκι ανέφερε στους αστυνομικούς τα όσα του έκανε ο 47χρονος, ενώ έχει επιβεβαιωθεί από ιατροδικαστή η σεξουαλική κακοποίησή της.

Παράλληλα, η 10χρονη είχε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της και εγκαύματα στα χέρια της, τα οποία προέρχονταν από τον βασανισμό της στα μάτια της κουζίνας, σαν τιμωρία όταν η ανήλικη δεν υπέκυπτε στις ορέξεις του.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr