Η Εύη Βατίδου ξεσπά: Με λένε τσιμεντόλιθο, τούβλο και σούργελο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εύη Βατίδου ξεσπά: Με λένε τσιμεντόλιθο, τούβλο και σούργελο

Το πρώην μοντέλο αναφέρθηκε στη νέα της σχέση και αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της είναι 12 χρόνια νεότερος

Στα άσχημα σχόλια και την τοξική κριτική που δέχεται κατά καιρούς αναφέρθηκε μιλώντας στον Alpha το μοντέλο και παρουσιάστρια Εύη Βατίδου μη διστάζοντας να συνοψίσει τους χαρακτηρισμούς που δέχεται αλλά και να πει ανοικτά την διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύντροφό της.

Το πρώην μοντέλο αναφέρθηκε στη νέα της σχέση και αποκάλυψε ότι έχουν 12 χρόνια διαφορά.

«Τη λέμε την ηλικία. Είμαι 47 και ο σύντροφός μου είναι 35», αποκάλυψε.

«Θεωρώ ότι υπάρχει μια προκατάληψη εναντίον της γυναίκας γενικότερα. Εμένα με είπαν τσιμεντόλιθο, τούβλο, σούργελο. Ό,τι και να κάνω δεν μπορώ να πάρω το 100. Δε μπορεί σε ένα δημοκρατικό κράτος να έρχεται ο άλλος και να σε βρίσει κατ’ αυτόν τον τρόπο», ανέφερε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Μάλιστα θέλησε να ξεκαθαρίσει για τη διατροφή από τον Αλέξη Κούγια «Λένε για κάτι υπέρογκες διατροφές και κάτι πράγματα που δεν έχουν γίνει. Για όσους ξέρουν και ειδικά οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν ακριβώς τη δική μου ιστορία. Ποτέ δεν είπα ότι δε βοήθησε ο πατέρας τους. Δεν είναι όμως σωστό να λένε ότι τα έχω «αρπάξει» και πάω να κάνω τις μπάζες μου».

«Δε μπορέσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με το κανάλι. Δεν τα βρίσκαμε. Διαφορετική νοοτροπία. Μετά από τη δική μου εκπομπή πήραν ιδέες και βγήκαν άλλες εκπομπές», δήλωσε στη συνέχεια η Εύη Βατίδου για το τέλος της εκπομπής της «Τηλεπροξενιά».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr