ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Γεωργία Μπίκα που είχε καταγγείλει βιασμό κατηγορείται για αρπαγή

Η Γεωργία Μπίκα που είχε καταγγείλει βιασμό κατηγορείται για αρπαγή
Κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε αρπαγή είναι η Γεωργία Μπίκα που είχε καταγγείλει ότι υπέστη βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι το 2022.

Η υπόθεση απασχόλησε την κοινή γνώμη και έκλεισε με βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών το οποίο απήλλαξε το εμπλεκόμενο πρόσωπο.

Η 26χρονη, σήμερα, γυναίκα κατέστη κατηγορούμενη -μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνεται ο τότε εργοδότης της- έπειτα από μήνυση για αρπαγή και ξυλοδαρμό που είχε υποβάλει ο φερόμενος ως διοργανωτής του επίμαχου πάρτι. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει εκτός από την πράξη της αρπαγής σε βαθμό κακουργήματος αδικήματα όπως σωματικές βλάβες και εξύβριση.

Η καταγγελλόμενη αρπαγή -σύμφωνα με τον μηνυτή- είχε γίνει μετά την έναρξη της ποινικής έρευνας για την κύρια καταγγελία περί βιασμού. Κατόπιν αστυνομικής έρευνας, η (νέα) δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις.

Τα πέντε κατηγορούμενα πρόσωπα παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 6η τακτική ανακρίτρια και πήραν ρητή προθεσμία. Στην ανακρίτρια εμφανίστηκε και η 26χρονη, συνοδευόμενη από τον συνήγορό της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr