ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κ.Ε.Μ. απέρριψε το αίτημα μεταγωγής του Δημήτρη Κουφοντίνα

Απορρίφθηκε από την Κ.Ε.Μ. το αίτημα μεταγωγής του Δημήτρη Κουφοντίνα
Η Κ.Ε.Μ. απέρριψε το αίτημα μεταγωγής του Δημήτρη Κουφοντίνα

Η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών απέρριψε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού από τον Δομοκό, απορρίφθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών (ΚΕΜ) σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο «Λουκάς» της 17Ν εδώ και πολλές ημέρες βρίσκεται σε απεργία πείνας και δίψας, διεκδικώντας την μεταγωγή στον Κορυδαλλό.

Για ακόμη μια μέρα, είναι προγραμματισμένη διαδήλωση υπέρ του κρατουμένου στο κέντρο της Αθήνας, ενώ με εντολή της Αστυνομίας θα κλείσει στις 16:30 ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα».

Αξίζει να σημειωθεί πως το 62χρονο ηγετικό μέλος της 17 Νοέμβρη διεμήνυσε προχτές μέσω της γιατρού του, Κατερίνα Ντουζέπη, στο νοσοκομείο Λαμίας πως θα συνεχίσει την απεργία πείνας «μέχρι τη δικαίωση του αιτήματός του».

Σύμφωνα με την ίδια, ο απεργός πείνας βρίσκεται σε έντονο υπερκαταβολικό στάδιο λόγω της ασιτίας και δεν καλύπτονται οι βασικές του μεταβολικές ανάγκες, κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο να παρουσιάσει, ανά πάσα στιγμή, πολυοργανική ανεπάρκεια η οποία μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στον θάνατο, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει επαφή με το περιβάλλον και πλήρη διάυγεια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ