Η Θεσσαλονίκη αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά – Ουρές για το λαϊκό προσκύνημα (εικόνες)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Θεσσαλονίκη αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά – Ουρές για το λαϊκό προσκύνημα (εικόνες)

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής θα ταφεί την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι τον τόπο όπου γεννήθηκε, το Κοκκινοχώρι Καβάλας

Ο Βασίλης Καρράς πέθανε την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023 σε ηλικία 70 ετών, σκορπώντας τη θλίψη στο πανελλήνιο.

Συντετριμμένοι οι κάτοικοι στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, περιμένουν να τον αποχαιρετήσουν στην κηδεία του που θα γίνει σήμερα και η ταφή του αύριο.

Η σορός του Βασίλη Καρρά τίθενται  σήμερα σε προσκύνημα από τις 10:00 έως τις 13:00 στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη ενώ η ταφή του θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη μετά στις 12:00 στη γενέτειρά του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ένα χωριό για το οποίο ο αγαπημένος τραγουδιστής «είχε πολλά όνειρα».

Όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, κρατώντας λευκά λουλούδια, φίλοι και θαυμαστές έχουν συγκεντρωθεί ήδη από τις 8 το πρωί στην εκκλησία, ώστε να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή.

«Πάρα πολύ τον αγαπούσε ο κόσμος, ψυχούλα, ψυχούλα», λέει ένας συγχωριανός του ενώ μια άλλη γυναίκα δηλώνει στην  ΕΡΤ: «Είμαστε συγκλονισμένοι. Για εμάς ο Βασίλης ήταν πρώτα από όλα συγχωριανός. Θα ήμασταν μαζί σήμερα, εδώ ήταν συνέχεια.

Έχω πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη και μου έλεγαν ότι έκανε αγαθοεργίες. Μου έλεγαν με ονοματεπώνυμο και εμείς δεν είχαμε ιδέα. Ξέρω ότι βοηθούσε κυρίως παιδιά. Έστελνε κόσμο μέσα στα νοσοκομεία και τους έδινε χρήματα για να συμπαρασταθούν στα παιδάκια τους».

Έργα ανάπλασης, κράσπεδα, χώροι αναψυχής και πολλά άλλα ήταν αυτά που έκανε ο Βασίλης Καρράς για το χωριό του, όπως αποκαλύπτουν οι κάτοικοι στην ΕΡΤ.

«Ήταν ένας άνθρωπος καλός, έκανε αγαθοεργίες εδώ πέρα. Βοηθούσε τους πάντες, όπου υπήρχαν προβλήματα. Βοηθούσε το χωριό, είχε όνειρα για το χωριό. Εμένα μου έλεγε, που πρόσφατα πήγα και τον είδα, ότι θέλει να κάνει κάποια πράγματα ακόμη», δηλώνουν άλλοι συγχωριανοί του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr