Ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής ισχυρίζεται πως της ζήτησε δουλειά η μητέρα της 12χρονης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής ισχυρίζεται πως της ζήτησε δουλειά η μητέρα της 12χρονης

Τι ανέφερε η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως πρόεδρος εκδιδόμενων γυναικών

Δουλειά στον οίκο ανοχής που διατηρεί ισχυρίζει ότι της ζήτησε η μητέρα της 12χρονης η γυναίκα που τις προηγούμενες ημέρες εμφανίστηκε στα δικαστήρια ως πρόεδρος εκδιδομένων γυναικών και ως ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής με πελάτη τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της συγκεκριμένης γυναίκας στην υπόθεση εμπλέκεται και η μητέρα της 12χρονης. Μάλιστα εμφάνισε ένα στικάκι το οποίο λέει ότι περιέχει φωτογραφίες με την 12χρονη στον οίκο ανοχής.

Η γυναίκα αυτή ισχυρίζεται πως έχει δει το κορίτσι να έρχεται για ραντεβού έξω από τον οίκο ανοχής βαμμένο και υπό την απειλή όπλου, ενώ λέει πως στα ραντεβού την έφερε η μητέρα της η οποία μάλιστα της είχε ζητήσει και δουλειά.

«Το είδα από τις κάμερες το κοριτσάκι, βαμμένο, φτιαγμένο, δεν έδειχνε ότι ήταν 12χρονο. Η ίδια έφερνε την κόρη της σε εξωτερικά ραντεβού», είπε συγκεκριμένα.

Μία από τις κοπέλες που εργάζονταν στο συγκεκριμένο μέρος έχει αναγνωρίσει τον Μίχο ως πελάτη, ωστόσο έπειτα έγινε και καταγγελία για την μητέρα της 12χρονης πως και η ίδια εργαζόταν στον οίκο ανοχής.

Ο Μίχος πάλι έχει αναφέρει οτι η 37χρονη δεν ήταν αμέτοχη, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, η μητέρα της 12χρονης είχε συζητήσει για την υπόθεση και με τη σύζυγο του βιαστή της κόρης της, στην οποία φέρεται να είχε πει πως αν δεν πάει στην αστυνομία εκείνη θα πάει η θεία της μικρής για να κάνει καταγγελία.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στην πολύκροτη υπόθεση, ενώ το 12χρονο κορίτσι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και είναι υπό παρακολούθηση από ειδικό παιδοψυχολόγο που έχει οριστεί για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr