Ικαρία: Από πνιγμό ο θάνατος του 11χρονου, τη Δευτέρα η κηδεία του γιου του γνωστού ηθοποιού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ικαρία: Από πνιγμό ο θάνατος του 11χρονου, τη Δευτέρα η κηδεία του γιου του γνωστού ηθοποιού

Τη Δευτέρα θα γίνει η κηδεία του 11χρονου γιου του γνωστού ηθοποιού, που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο, στους Φούρνους της Ικαρίας.
Τη Δευτέρα θα γίνει η κηδεία του 11χρονου γιου του γνωστού ηθοποιού, που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο, στους Φούρνους της Ικαρίας. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής από τον ιατροδικαστή στον άτυχο 11χρονο που έχασε τη ζωή του στις Φούρνους.

Το πρωί του Σαββάτου έγιναν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις στη σορό του παιδιού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταφέρει η ΕΡΤ, η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει ότι ο θάνατος του αγοριού προήλθε από πνιγμό.

Αναμένονται πλέον και οι τοξικολογικές εξετάσεις που παραγγέλθηκαν. Η σορός του 11 χρόνου, γιου του γνωστού ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, είχε μεταφερθεί στο Σάμο από χθες.

Τη Δευτέρα η κηδεία

Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 11χρονου παιδιού που πνίγηκε στη θάλασσα στους Φούρνους Ικαρίας.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από τα social media, η οικογένεια του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη θα πει το τελευταίο «αντίο» στον 11χρονο Χρήστο στο Νεκροταφείο Καλλιθέας τη Δευτέρα 14 Αυγούστου, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του παιδιού.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr