Ηλίας Βρεττός: Θα εμφανιστεί απόψε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει, ο Ευβοιώτης τραγουδιστής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλίας Βρεττός: Θα εμφανιστεί απόψε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει, ο Ευβοιώτης τραγουδιστής

Ο Ηλίας Βρεττός είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή του το βράδυ της Παρασκευής (3/11) και μέσω αναρτήσεων, ενημέρωσε το κοινό του.

Ο τραγουδιστής είπε σε βίντεο που ανέβασε μέσω Instagram story: «Καταλαβαίνετε ότι είχα ένα τρακάρισμα αρκετά σοβαρό με τη μηχανή μου στη Γλυφάδα, ευτυχώς τη γλίτωσα φθηνά επειδή φορούσα κράνος. Είμαι καλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας».

Μερικές ώρες αργότερα, ο ίδιος τόνισε ότι θα επιστρέψει κανονικά στο μαγαζί που εμφανίζεται, απόψε το βράδυ. «Φιλαράκια μου είμαι καλά. Τα λέμε το βράδυ από κοντά» έγραψε.

Η ανάρτησή του

vrettos8379


Το τροχαίο του Ηλία Βρεττού στη Γλυφάδα

Το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου, ο τραγουδιστής οδηγούσε τη μηχανή του σε δρόμο της Γλυφάδας, όταν ένα αυτοκίνητο βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να συγκρουστεί μαζί του.

Μέσω Instagram, ο Ηλίας Βρεττός ανάρτησε μια φωτογραφία της μηχανής του μετά το συμβάν, ενώ με ένα σύντομο κλιπ ενημέρωσε τους ακολούθους τους, ότι: «Καταλαβαίνετε ότι είχα ένα τρακάρισμα αρκετά σοβαρό με τη μηχανή μου στη Γλυφάδα, ευτυχώς τη γλίτωσα φθηνά επειδή φορούσα κράνος. Είμαι καλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας».

brettos_troxaio

Στη συνέχεια, ανέβασε ένα νέο Instagram story, στο οποίο και έγραφε:

«Επειδή με ρωτάτε και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε γνωστούς και φίλους που ανησυχούν, θέλω να σας ενημερώσω πως: Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μου, η μηχανή καρφώθηκε πάνω του και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο. Αν δε φορούσα μπουφάν και κράνος δε θα την είχα γλιτώσει… Την έβγαλα με μώλωπες, γρατζουνιές και πόνο από το τράνταγμα στην λεκάνη και την μέση αλλά είμαι καλά. Όποιοι ρίχνουν αρνητική ενέργεια τώρα τελευταία σε μένα, συγχαρητήρια τα έχουν καταφέρει πολύ καλά!!! Εγώ από την άλλη στέλνω την αγάπη μου σε όλους σας!».

vrettos_troxaio2

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr