Ηλικιωμένος δέχτηκε άγρια επίθεση από αδέσποτα σκυλιά και έπεσε σε λίμνη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλικιωμένος δέχτηκε άγρια επίθεση από αδέσποτα σκυλιά και έπεσε σε λίμνη

Από τύχη γλίτωσε ένας ηλικιωμένος μετά από επίθεση αδέσποτων στην παραλίμνιο, στην περιοχή του Μάτσικα Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του epiruspost.gr, αργά το απόγευμα της Τετάρτης (3/4) ο ηλικιωμένος περπατούσε στην παραλίμνιο, στο σημείο όπου λειτουργούν και καταστήματα, όταν τρία σκυλιά άρχισαν να τον κυνηγούν.

Κυνήγησαν τον ηλικιωμένο για πάνω από 100 μέτρα στα Ιωάννινα -Κατέληξε εντός λίμνης
Για μία απόσταση εκατό μέτρων περίπου προσπάθησε να αποφύγει την μανία τους. Τελικά στην προσπάθεια αυτή κατέληξε στα νερά της λίμνης. Άλλοι περιπατητές έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Η συνδρομή αυτή και το γεγονός ότι γνώριζε κολύμπι ήταν κρίσιμοι παράγοντες που τον έσωσαν από τα χειρότερα. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση.

Ο ηλικιωμένος αντιμετώπισε την περιπέτεια με ψυχραιμία και αποδέχθηκε την βοήθεια διερχόμενης οδηγού η οποία τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο σπίτι του. Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο Epiruspost.gr, τόνισε ότι οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν συγκλονιστικές.

«Είδαμε τον ηλικιωμένο να πέφτει στη λίμνη και τότε δύο άτομα τρέξαμε να τον βοηθήσουμε»

«Βλέπαμε τα σκυλιά να κυνηγούν τον άνθρωπο για εκατό μέτρα περίπου μέχρι που έπεσε στη λίμνη. Δεν μπορούσαμε να παρέμβουμε νωρίτερα καθώς σκεφτόμαστε πως οποιοδήποτε χτύπημα ζώου μπορεί να μας μετατρέψει σε κατηγορούμενους, να φέρει πρόστιμο και να οδηγήσει σε δικαστική περιπέτεια. Είδαμε τον ηλικιωμένο να πέφτει στη λίμνη και τότε δύο άτομα τρέξαμε να τον βοηθήσουμε», ανέφερε στο ίδιο μέσο.

Πριν από λίγες ημέρες και πάλι στην ίδια περιοχή σημειώθηκε επίθεση από αδέσποτα. Το πρόβλημα για όσους περπατάνε ή διαμένουν στον Μάτσικα τείνει να γίνει μόνιμο. Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα για όσα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα και την περιπέτεια του ηλικιωμένου ενημερώθηκε ο Δήμος Ιωαννιτών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr