Ηλικιωμένος έπεσε θύμα ληστείας από γυναίκα που πήρε με οτοστόπ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλικιωμένος έπεσε θύμα ληστείας από γυναίκα που πήρε με οτοστόπ

Το οτοστόπ κόστισε ακριβά σε έναν ηλικιωμένο τον οποίο λήστεψε γυναίκα που του ζήτησε να την μεταφέρει με το αυτοκίνητό του μέχρι ένα σημείο
Ληστεία εν κινήσει για έναν ηλικιωμένο στη Ρόδο, ο οποίος είδε μία γυναίκα να του κάνει οτοστόπ στην επαρχιακή οδό Καλαμώνα-Μαριστών και αποφάσισε να σταματήσει και να την πάρει μαζί του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 30/11 και σύμφωνα με την «Δημοκρατική», όταν η γυναίκα μπήκε στη θέση του συνοδηγού είπε στον 76χρονο, όπως κατήγγειλε ο άνδρας στο ΑΤ Ιαλυσού, «έλα να με πας στο χωριό».

Αντί γι’ αυτό, όμως, σύμφωνα με τον 76χρονο, εκείνη τη στιγμή ένα άλλο αυτοκίνητο κόκινου χρώματος σταμάτησε μπροστά στο δικό του, η γυναίκα που είχε κάνει το ώτοστοπ τον έσπρωξε πίσω στο κάθισμα και ένας άνδρας τον με κεφαλοκλείδωμα ακινητοποιώντας τον.

Κατά την καταγγελία του 76χρονου η γυναίκα στη συνέχεια έψαξε τις τσέπες του και εκεί βρήκε και πήρε 2.500 ευρώ. Μετά τη ληστεία, δε, η γυναίκα και ο συνεργός της μπήκαν στο κόκκινο αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την έρευνα για την ληστεία έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr