Ήρθαν και στην Ελλάδα: Επιδρομή κοριών στο κέντρο της Αθήνας – Που εμφανίστηκαν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήρθαν και στην Ελλάδα: Επιδρομή κοριών στο κέντρο της Αθήνας – Που εμφανίστηκαν

Το πρόβλημα με το οποίο έρχονται εδώ και μήνες αντιμέτωποι οι κάτοικοι της Γαλλίας φαίνεται πως έφτασε και στη χώρα μας.

Ανησυχία προκαλεί η είδηση ότι σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής εντοπίστηκε μεγάλος πληθυσμός κοριών και χρειάστηκε να «κλείσει» μία πτέρυγα για να γίνει εκτεταμένη απεντόμωση.

Το πρόβλημα με το οποίο έρχονται εδώ και μήνες αντιμέτωποι οι κάτοικοι της Γαλλίας φαίνεται πως έφτασε και στη χώρα μας.

Οι εφαρμογές που πραγματοποιούμε για την καταπολέμηση κοριών:

Είναι ασφαλείς για παιδιά, ηλικιωμένους, εγκύους, άτομα με αλλεργίες και κατοικίδια.
Δεν αλλοιώνουν και δεν καταστρέφουν έπιπλα, τοίχους και υφάσματα.
Δεν απαιτούν κάποια προετοιμασία ή συμμετοχή από μέρους σας, όπως πλύσιμο ρούχων, άδειασμα ντουλαπιών, πέταμα στρωμάτων κ.λπ.
Δεν απαιτούν επαναλαμβανόμενες επισκέψεις, μία εφαρμογή αρκεί για πλήρη καταπολέμηση των κοριών.
Είναι διακριτικές. Τα οχήματα για τις εφαρμογές απεντομώσεων για κοριούς δεν φέρουν λογότυπα και άλλα διακριτικά της εταιρείας.

Έκλεισε πτέρυγα ξενοδοχείου στην Αττική εξαιτίας κοριών

Μιλώντας στο Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», ο πρόεδρος εργαζομένων επισιτισμού και τουρισμού, Γιώργος Χότζογλου, αναφέρθηκε σε εμφάνιση κοριών σε ξενοδοχείο στην Αττική: «Ξενοδοχείο στο παραλιακό προάστιο της Αττικής αναγκάστηκε να κλείσει μία πτέρυγα για να προχωρήσει σε απεντόμωση. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό αποτελεσματικό, αλλά μεταξύ άλλων προβλημάτων έχει υπάρξει και αυτό».

Πιθανότατα από επισκέπτες που ήρθαν από Γαλλία

Ο κ. Χότζογλου πρόσθεσε πως «είναι φανερό ότι κάποιοι επισκέπτες μας, κυρίως από τη Γαλλία, μετέφεραν τα έντομα και, δυστυχώς, κόλλησαν και στο ξενοδοχείο», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα στρώματα των ξενοδοχείων:

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα στρώματα στα ξενοδοχεία. Στον στρατό τα καίγαμε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί ένα ξενοδοχείο με τέτοιο πρόβλημα. Έχουν εισχωρήσει στα στρώματα και είναι κόστος να αλλάξεις στρώμα σε ένα δωμάτιο».

Όπως σημειώνει ο κ. Χότζογλου, «τα μεγάλα ξενοδοχεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα αντικαθιστούν τα στρώματά τους. Μέχρι στιγμής είναι ένα ξενοδοχείο που έχει πρόβλημα».

Από την πλευρά του, το ξενοδοχείο, σύμφωνα με πληροφορίες, διαψεύδει πως υπήρξε εμφάνιση κοριών και αναφορικά με το θέμα κάνει λόγο για προγραμματισμένη διαδικασία απεντόμωσης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr