Καιρός: Νέο κύμα καύσωνα προ των πυλών, θα χτυπήσει 42αρια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Νέο κύμα καύσωνα προ των πυλών, θα χτυπήσει 42αρια

Νέο κύμα καύσωνα αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην χώρα μας, παρόμοιο με το προηγούμενο, καθώς το θερμόμετρο θα φτάσει και πάλι τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Προ των πυλών είναι νέος καύσωνας στη χώρα, καθώς ο υδράργυρος αναμένεται να σημειώσει άνοδο τις επόμενες ημέρες, φτάνοντας μάλιστα ακόμα και τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τον πίνακα θερμοκρασιών του meteo, η θερμοκρασία θα αρχίσει να παίρνει την ανιούσα από την Τετάρτη ενώ το κύμα ζέστης θα κορυφωθεί την Παρασκευή με τον υδράργυρο να δείχνει στο κέντρο της Αθήνας τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Τετάρτη

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4,πρόσκαιρα στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4με 5, στο Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα.

Πέμπτη

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 και στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στο Αιγαίο 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

Παρασκευή

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά .Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη 6, τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Σάββατο

Γενικά αίθριος καιρός. Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5, στα δυτικά κα νότια πελάγη έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr