Καιρός: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύσσεται η Σκύρος – Τι λέει ο δήμαρχος στο evima.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύσσεται η Σκύρος – Τι λέει ο δήμαρχος στο evima.gr

Τις πληγές της μετρά η Σκύρος μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας

Τις πληγές της μετρά η Σκύρος μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας που άφησε πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, ενώ κατέρρευσαν και δύο γέφυρες.

«Το νησί θα κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», είπε στο evima.gr ο δήμαρχος Νίκος Μαυρίκος ο οποίος τόνισε ότι όλοι οι κεντρικοί δρόμοι του νησιού είναι ανοιχτοί και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά χωριού προβλήματα. Ο καιρός σήμερα Κυριακή είναι καλός στο νησί. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές από την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε το νησί», σημείωσε ο δήμαρχος Σκύρου.

Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες – Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα

Συνεχίζει ο καιρός να είναι βροχερός και σήμερα Κυριακή (10/7/2022) με την βελτίωση να έρχεται από το βράδυ. Παράλληλα δεν θα λείψουν οι βοριάδες στο Αιγαίο.

Στα ανατολικά και τα νότια παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και, τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια, σποραδικές καταιγίδες. Από το μεσημέρι οι βροχές θα περιοριστούν στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr