Καιρός: Υψηλά θα κινηθεί ο υδράργυρος την Κυριακή – Τι θερμοκρασίες αναμένονται
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Υψηλά θα κινηθεί ο υδράργυρος την Κυριακή – Τι θερμοκρασίες αναμένονται

Μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας σημειώθηκε το Σάββατο, ωστόσο υψηλές ήταν οι μέγιστες θερμοκρασίες. Πώς θα είναι ο καιρός την Κυριακή.

Παρά τη μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας, υψηλές μέγιστες σημειώθηκαν το Σάββατο 28 Αυγούστου, με τον υδράργυρο να φτάνει κατά τόπους στους 36-37 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr – με τις θερμοκρασίες να αναμένεται να κινηθούν σε αντίστοιχα επίπεδα και την Κυριακή.

Oι 8 υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες έως τις 16:30, όπως αυτές καταγράφηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, ήταν οι εξής:

Λίνδος: 36,8 βαθμοί Κελσίου

Διδυμότειχο Έβρου: 36,4

Τρίκαλα: 35,8

Μακρακώμη Φθιώτιδας: 35,8

Θήβα- Νέα Οδός: 35,7

Στυλίδα Φθιώτιδας: 35,7

Σπάρτη: 35,7

Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας: 35,7

Όσον αφορά στην πρόγνωση καιρού για την Κυριακή, η ΕΜΥ προβλέπει τα εξής:

Στα δυτικά και από το μεσημέρι στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα δυτικά και τα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr