Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Νεκρός ο 69χρονος βοσκός στα Μεσοχώρια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Νεκρός ο 69χρονος βοσκός στα Μεσοχώρια

Τον εντόπισε ελικόπτερο της Πυροσβεστικής

Τραγική κατάληξη για τον 69χρονο βοσκό που αγνοούνταν στα Μεσοχώρια Ευβοίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr νεκρός βρέθηκε πριν από λίγο ο 69χρονος κτηνοτρόφος που αγνοείτο από χθες στους Τσακαίους της Εύβοιας.

Ο 69χρονος εντοπίστηκε από το ελικόπτερο πάνω από το ρέμα στο σημείο όπου ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες. Το πτώμα βρέθηκε στην κοίτη του ρέματος, το οποίο τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του χθες το βράδυ.

Όπως αναφέρει στο evima.gr η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων δυστυχώς ο 69χρονος βοσκός είναι νεκρός και εντοπίστηκε κοντά στο χωριό Τσακαίοι.

Σε αυτό το σημείο βρέθηκε νεκρός ο 69χρονος βοσκός

Τραγική φιγούρα ο γιος του 69χρονου ο οποίος βρίσκεται στο σημείο για την αναγνώριση και δεν μπορεί να πιστέψει την κατάληξη που είχε ο πατέρας του.

Συναγερμός είχε σημάνει στην περιοχή των Μεσοχωρίων, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να βρίσκεται επί ποδός για τον εντοπισμό 69χρονου αγνοουμένου.

Ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή την Πυροσβεστική βλέποντας ότι παρασύρετε από τα ορμητικά νερά.

Όπως δήλωσε στο evima.gr η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων Μαρία Ρούπα, «ο ίδιος ο άνδρας επικοινώνησε με την πυροσβεστική το απόγευμα της Πέμπτης και την ώρα που τους έλεγε χαρακτηριστικά ότι «κινδυνεύω, με παρασέρνουν τα νερά», έκλεισε η γραμμή του τηλεφώνου.

Το πρωί ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που επιχειρούσαν για τον εντοπισμό του άνδρα, με ένα ελικόπτερο και ένα drone, καθώς και μία ορειβατική ομάδα τεσσάρων ατόμων της 7ης ΕΜΑΚ, ενώ από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στην περιοχή 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Συνδρομή στις έρευνες παρέχουν το Λιμενικό Σώμα και πολλοί εθελοντές.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr