Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλειστά σχολεία στην Εύβοια και την Τετάρτη – Αναμένεται ανακοίνωση
Ειδησεις ευβοια

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλειστά σχολεία στην Εύβοια και την Τετάρτη – Αναμένεται ανακοίνωση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στη Εύβοια και την Τετάρτη

Τα κλειστά σχολεία την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 δείχνουν την ένταση της κακοκαιρίας σε ένα μεγάλο μέρος της Εύβοιας.

Όπως έχει ανακοινωθεί από την Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στην Εύβοια και αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα που χτυπά με σφοδρότητα την Εύβοια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr, η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας εξετάζει το ενδεχόμενο να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

Κλειστοί θα είναι επίσης και όλοι οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί της Εύβοιας, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διεξαγωγή των μαθημάτων στα σχολεία θα γίνει διαδικτυακά μέσω webex.

Η επίσημη ανακοίνωση της  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τα σχολεία της Εύβοιας

Αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της Π.Ε. Εύβοιας τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας Γιώργου Κελαϊδίτη, όλα τα σχολεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, για προληπτικούς λόγους, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (πυκνή χιονόπτωση, ισχυρός παγετός) που επικρατούν στο Νομό, από την επέλαση της κακοκαιρίας «ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ» («BARBARA»).

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr