Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Στο σκοτάδι για 96 ώρες χωριά στην Εύβοια -Μάχη στα χιόνια για να δουν… φως
Ειδησεις ευβοια

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Στο σκοτάδι για 96 ώρες χωριά στην Εύβοια -Μάχη στα χιόνια για να δουν… φως

Χωριά της Εύβοιας έχουν μείνει στο σκοτάδι για 96 ώρες από το Σάββατο το βράδυ - «Μάχη» για να φτάσουν γεννήτριες, καθώς το χιόνι φτάνει τα 2 μέτρα.

Χωρίς ρεύμα, έχουν μείνει εδώ και τέσσερις ημέρες, χωριά της κεντρικής Εύβοιας στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, με τους ηλικιωμένους κατά βάση κατοίκους τους, να βρίσκονται στο έλεος του χιονιά.

Με δεδομένο ότι εργασίες αποκατάστασης δεν μπορούν να συνεχιστούν καθώς χιόνι στο δρόμο φτάνει τα 2μ. και δεν μπορούν να φτάσουν οι γεννήτριες του ΔΕΔΔΗΕ, οι κάτοικοι στο Παγώντα, Μαρκάτες και Άκρες πέρασαν ακόμη μια δύσκολη νύχτα.

Σήμερα από τις 4 τα ξημερώματα υπήρχε γενική διακοπή Ηλεκτρικού ρεύματος λόγο μεγάλου όγκου χιονιού σε δύσβατο σημείο στις περιοχές Βατώντας -Αρτακη – Πισσώνας -Καθενους -Στενη-Παλιουρας-Θεολογος -Στρωπονες-Καμπια και αρκετά χωριά του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων που δίνουν στην γραμμή, με αποτέλεσμα πτώση δένδρων και καταπόνησης των καλωδίων.

Τα συνεργεία του ΑΔΔΜΗΕ πάντα στην πρώτη γραμμή σε συνεργασία με τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων βρίσκονται στο σημείο για τον έλεγχο και την αποκατάσταση.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr