Κακοκαιρία: Χωρίς ρεύμα εδώ και 3 ώρες χωριά της Βόρειας Εύβοιας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία: Χωρίς ρεύμα εδώ και 3 ώρες χωριά της Βόρειας Εύβοιας

Πεσμένα δέντρα στα καλώδια του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ φαίνεται πως προκάλεσαν τη μαζική διακοπή ρεύματος στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

Χωρίς ρεύμα βρίσκονται εδώ και τρείς ώρες πολλά χωριά της Βόρειας Εύβοιας λόγω της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει τον νομό.

Πιο αναλυτικά περίπου από τις 12.30 το μεσημέρι εφτά χωριά της Βόρειας Εύβοιας παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ αιτία φαίνεται να είναι δέντρα που έχουν πέσει πάνω στις γραμμές της τάσης από την έντονη βροχόπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκεται στο σημείο και προσπαθεί να αποκαταστήσει τη βλάβη προκειμένου εντός της επόμενης ώρας τα χωριά του Δήμου Μαντουδίου, Λίμνης Αγίας Άννας να έχουν και πάλι ηλεκτρικό ρεύμα.

Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει πως σε Λίμνη και Ροβιές έχει αποκατασταθεί το ζήτημα, ενώ Κεχριές, Κουρκουλοί και Μουρτιάς παραμένουν στο σκοτάδι.

Στην περιοχή κάθε χρόνο όταν υπάρχουν έντονες βροχοπτώσεις προκαλείται ζήτημα στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ λόγω των δέντρων που υπάρχουν γύρω από τις γραμμές της τάσης, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να χρειάζεται η συμβολή του Δήμου για την αποκατάσταση προβλημάτων με δικά του μηχανήματα.

Επομένως είναι σαφές πως στο δίκτυο χρειάζεται από τον ίδιο τον ΔΕΔΔΗΕ να γίνουν τα απαραίτητα κλαδέματα, καθώς μέχρι τώρα ο δήμος είναι αυτός που αναλαμβάνει όχι μόνο τα κλαδέματα αλλά και τους ελέγχους και την διάνοιξη των δρόμων όποτε χρειάζεται προκειμένου να έχουν πρόσβαση τα συνεργεία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr