Κακοκαιρία Daniel: Εκκενώνονται χωριά στο Δομοκό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Daniel: Εκκενώνονται χωριά στο Δομοκό

Η κακοκαιρία Daniel δεν άφησε ανεπηρεάστη και την Φθιώτιδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρξαν πλημμύρες στην περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας αλλά και στο Νέο Μονάστηρι και σε χωριά της Βόρειας Φθιώτιδας.

Πριν λίγη ώρα δόθηκε εντολή εκκένωσης στα χωριά του Δομοκού, Πετρίλια, Σοφιάδα μέσω του βόρειου άξονα προς Νέο Μοναστήρι ενώ μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν και τα χωριά Γαυράκια ,Βελεσιώτες, Εκκάρα, Βαρδαλί. “Έχουμε και απεγκλωβισμούς σε εξέλιξη. Το φαινόμενο είναι έντονο και έχουν δημιουργηθεί προβλήματα” τόνισε στο Lamianow.gr ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Στερεάς, Ζώης Πολύζος.

“Η κατάσταση είναι τραγική. Πάρα πολύ το νερό. Δεν μπορεί να προσεγγίσει εύκολα ούτε μηχάνημα του δήμου λόγω του νερού. Υπάρχουν παρά πολλοί εγκλωβισμένοι αν λάβουμε υπόψιν ότι χωριά έχουν αποκοπεί και είναι αδύνατη και η μετακίνηση των κατοίκων. Υπάρχει επιχείρηση και για ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα” δήλωσε στο lamianow.gr o δήμαρχος Δομοκού, Μπάμπης Λιόλιος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ διαμορφώνεται η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για να μετακινηθούν εκεί οι κάτοικοι από τις περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα στις οικείες τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr