Κακοκαιρία Ελπίδα: Που απαγορεύεται η κυκλοφορία στην Εύβοια – Ποιοι δρόμοι άνοιξαν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Ελπίδα: Που απαγορεύεται η κυκλοφορία στην Εύβοια – Ποιοι δρόμοι άνοιξαν

Παραμένουν τα προβλήματα στο κεντρικό οδικό δίκτυο της Εύβοιας.

Κανονικά διεξάγεται, σύμφωνα με την Τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων σε διάφορα τμήματα του οδικού δικτύου της Εύβοιας, που είχε διακοπεί λόγω χιονόπτωσης.

Στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού, έχουν περιοριστεί τα προβλήματα και μόνο στον δρόμο από Χαλκίδα για Αιδηψό και από Χαλκίδα για Θήβα απαγορεύεται η κυκλοφορία και αυτό σε μικρά τμήματα.

Ωστόσο εσωτερικά χρειάζονται αλυσίδες αρκετά τμήματα τα οποία είναι και παγίδες είτε αφορούν τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων είτε τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως:

Νομός Ευβοίας

Απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, με την κίνηση των λοιπών οχημάτων να διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, από την 16η χ/θ (Καστέλα) έως την 42η χ/θ (Προκόπι).
Στην Παλαιά Εθνική Οδό Χαλκίδας – Θηβών, από την 2η χ/θ έως την 18η χ/θ.

Επιπλέον, η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων και ενδεικτικά στις Επαρχιακές Οδούς Στενής – Στροπώνων,Κοντοδεσποτίου – Αγίας Σοφιάς και Αγίου ΑθανασίουΓλυφάδας.

Σε όλο το Επαρχιακό οδικό της Δ.Ε. Κύμης του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και ενδεικτικά στις Επαρχιακές Οδούς ΚύμηςΝ. Αρτάκης (6η χ/θ έως 17η χ/θ),ΜονοδρίουΑμαρύνθου (3η χ/θ έως 15η χ/θ), ΚύμηςΑνδρονιάνων (5η χ/θ έως 10η χ/θ) και ΜονοδρίουΑμαρύνθου (από Τ.Κ. Βρύσης έως Τ.Κ. Σέτας).

Στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και συγκεκριμένα στις Επαρχιακές Οδούς Βουτά Ροβιών, Βουτά – Παπάδων και Αγδίνες – Παπάδων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr