Κακοκαιρία – Εύβοια: Κάτω από το χιόνι «θάφτηκε» η Στενή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία – Εύβοια: Κάτω από το χιόνι «θάφτηκε» η Στενή

«Θάφτηκε» από το χιόνι το χωριό της Στενής στην Εύβοια.

Κάτω από το χιόνι «θάφτηκε» το χωριό της Στενής του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων  στην Εύβοια, μετά το πέρασμα της νέας κακοκαιρίας από το νησί, ενώ οι κάτοικοι. Αποτέλεσμα αυτής οι ισχυροί άνεμοι και η χιονόπτωση, ενώ από χθες το βράδυ έως αυτή την ώρα. Χιόνι πολύ έπεσε, επίσης και προς τη Δίρφυ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις επόμενες ημέρες, χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν, σε αρκετές περιοχές της Εύβοιας, οι οποίες θα είναι πυκνές πάνω από τα 900 μέτρα, ενώ δεν θα λείψουν και οι τοπικές καταιγίδες στα πεδινά.

Ο καιρός τις επόμενες ώρες

Βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα παρατηρούνται σήμερα το πρωί στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, οι οποίες θα εξασθενήσουν σταδιακά μετά το μεσημέρι, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Οι τοπικές βροχές και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά, κυρίως πάνω από τα 1.000 μέτρα υψόμετρο που επίσης σημειώνονται στην Αν. Θεσσαλία, στην Αν. Στερεά και στα νησιά του Αιγαίου, θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της Τρίτης και κατά διαστήματα στα κεντρικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα (ιδίως σε Αν. Θεσσαλία και Εύβοια).

Δεν αποκλείεται η εκδήλωση καταιγίδων στο Αιγαίο, ενώ οι άνεμοι θα ενισχυθούν περαιτέρω και θα φτάσουν τα 7 μποφόρ από βόρειες διευθύνσεις.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr