Κακοκαιρία – Μαρουσάκης: «Θα δούμε χιόνια δίπλα στην θάλασσα»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία – Μαρουσάκης: «Θα δούμε χιόνια δίπλα στην θάλασσα»

Αλλάζει σήμερα ο καιρός με καταιγίδες, βροχές και χιόνια όπως αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Για το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται από τα ξημερώματα της Τρίτης (26.01.2021) αναφέρθηκε σε ανάρτηση του στο Facebook ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

«Με ισχυρή κακοκαιρία θα κυλήσει η σημερινή ημέρα…Προσοχή στις τοπικά ισχυρές καταιγίδες αλλά και στις πυκνές χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά αλλά ακόμη και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και κυρίως της βόρειας χώρας. Θα δούμε για ακόμη μία φορά τα χιόνια δίπλα στη θάλασσα σε νησιά του Αιγαίου μας», λέει ο έμπειρος μετεωρολόγος.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από τις περιοχές που δείχνουν να επηρεάζονται περισσότερο από την κακοκαιρία της Τρίτης 26/1 θα είναι η Θράκη, όπου οι δυνατές βροχές και καταιγίδες (κατά τη διάρκεια των οποίων θα θέλει μεγάλη προσοχή) θα μετατραπούν το βράδυ της Τρίτης μέσα σε λίγη ώρα ακόμα και στα πεδινά του Έβρου σε πολύ πυκνές χιονοπτώσεις, συνοδευόμενες από πολύ ισχυρούς παγερούς βοριάδες, οι οποίοι και θα ρίξουν τη θερμοκρασία μέσα σε ένα δίωρο, έως και 15 βαθμούς συγκριτικά με τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr