Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δείτε που θα είναι ελεύθερα τα διόδια έως τις 19:00
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δείτε που θα είναι ελεύθερα τα διόδια έως τις 19:00

Η κακοκαιρία θα κλείσει την Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας για 24 ώρες και γι’ αυτό μέχρι τις 19:00 το απόγευμα που ο δρόμος θα είναι ανοιχτός, η διέλευση από τα διόδια θα είναι ελεύθεροι.

Μετά απο επικοινωνία του υπουργείου Υποδομων και Μεταφορών με τις εταιρείες «Νέα Οδός» και «Κεντρική Οδός» (που διαχειρίζονται αντιστοίχως τα τμήματα της Εθνικής οδού Αθήνα-Σκαρφεία και Σκαρφεία-Ράχες) συμφωνήθηκε σήμερα και μέχρι τις 19.00 να μην καταβάλλουν διόδια οι χρήστες του αυτοκινητοδρομου.

Υπενθυμίζεται πως οι αρχές – όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποφάσισαν το ανοιγμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας μόνο για έξι ώρες, από τη μία το μεσημέρι έως τις επτά το βράδυ, μετά την έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, με φόντο την επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Ωστόσο, από τις 19:00 σήμερα η εθνική οδός θα ξανακλείσει επειδή προβλέπονται πολύ ισχυρά και ακραία φαινόμενα, όπως είπε ο κ. Χρυσοχοιδης. Η κατάσταση θα αξιολογηθεί πάλι αύριο στις 11 το πρωί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr