ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καραμούζης: Στηρίζουμε τα παιδιά που δεν μπορούν να αγοράσουν παιχνίδια τα Χριστούγεννα- Δράση Αλληλεγγύης

Καραμούζης: Στηρίζουμε τα παιδιά που δεν μπορούν να αγοράσουν παιχνίδια τα Χριστούγεννα- Δράση Αλληλεγγύης
Δεύτερο lock down δυστυχώς και βέβαια η απειλή δεν είναι μόνο ο COVID 19 , αλλά και η δυσμενής οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει αρκετοί συνάνθρωποι μας, αναφέρει σε ανάρτησή του στα social ο δημοτικός σύμβουλος Πάνος Καραμούζης. Με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης , ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη κατάσταση που διανύουμε , ο […]

Δεύτερο lock down δυστυχώς και βέβαια η απειλή δεν είναι μόνο ο COVID 19 , αλλά και η δυσμενής οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει αρκετοί συνάνθρωποι μας, αναφέρει σε ανάρτησή του στα social ο δημοτικός σύμβουλος Πάνος Καραμούζης.

Με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης , ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη κατάσταση που διανύουμε , ο Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακουπαλληλων Αν. Στερεάς Εύβοιας συνεχίζει τις κοινωνικές του δράσεις και τη στήριξη στους συνανθρώπους μας. Αυτή τη φορά συγκεντρώνουμε παιχνίδια καινούργια ή σε άριστη κατάσταση για όλα εκείνα τα παιδιά που φέτος δεν θα είχαν την δυνατότητα να προμηθευτούν, τονίζει ο κ. Καραμούζης.

Όσοι δεν έχουν την δυνατότητα αυτά τα Χριστούγεννα να προμηθευτούν παιχνίδια για τα παιδιά τους , όπως και εκείνοι που έχουν παιχνίδια σε άριστη κατάσταση ή έχουν την δυνατότητα αγοράς παιχνιδιών για παιδιά ανεξάρτητου ηλικίας ή φύλλου μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου στο fb , στέλνοντας sms στο τηλ : 6981882788
ή e-mail : siefase@yahoo.com.

Τα φετινά Χριστούγεννα ας ζεστάνουμε με αυτή την πράξη αγάπης τις καρδιές των παιδιών και ας τα κάνουμε να χαμογελάσουν !!!

Γίνε φέτος ΕΣΥ ο Άγιος Βασίλης των παιδιών που έχουν ανάγκη !!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr