Καρτελιάς-Παπίλα: Αποχαιρέτησαν το ραδιοφωνικό τους κοινό και ετοιμάζονται για το πρωινό του Star
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρτελιάς-Παπίλα: Αποχαιρέτησαν το ραδιοφωνικό τους κοινό και ετοιμάζονται για το πρωινό του Star

Το κλάμα της Ελίνας Παπίλα

Γιώργος Καρτελιάς και Ελίνα Παπίλα ετοιμάζονται για την τηλεοπτική τους μετάβαση από τα ερτζιανά, καθώς θα αναλάβουν την παρουσίαση της νέας εκπομπής του Star Channel, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην αρχή της σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι, το δίδυμο με πολλά… χιλιόμετρα στο ραδιόφωνο, βγήκε για τελευταία φορά στον ραδιοφωνικό αέρα του Sok FM και αποχαιρέτησε το κοινό του, καθώς πλησιάζει η στιγμή που θα αντικαταστήσει τη «Φωλιά των ΚουΚου».

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, κάτι που φάνηκε και από τις αναρτήσεις στα social media και των δύο.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο που πίστεψε σε όλο αυτό. Είκοσι χρόνια δεν έχω συγκινηθεί ποτέ. Η αγάπη που υπάρχει εδώ μέσα σε αυτή την ομάδα δεν την αλλάζω με τίποτα. Είστε τα βραβεία μου και μαζί πορευόμαστε και μαζί θα πορευτούμε. Ακόμα και στην τηλεόραση που θα πάμε τώρα στο Star, εσείς είστε πίσω από εμάς και μας στηρίζετε και μας κάνετε καλύτερους. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», έγραψε στο Instagram ο Γιώργος Καρτελιάς.

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που βοήθησαν, εργάστηκαν, ξύπνησαν, κοιμήθηκαν για εμάς… Αν δεν υπήρχε ο Νίκος και ο Γιώργος Καρτελιάς εγώ θα ήμουν στο σπίτι μου και θα μεγάλωνα άλλα 3-4 παιδιά… Θα κλάψω και εγώ πάλι. Μου έχει φύγει όλη η μάσκαρα», ανέφερε από την πλευρά της η Ελίνα Παπίλα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr