Κάρυστος: Γυναίκα έκλεψε πορτοφόλι και έκανε ανενόχλητη αγορές στα μαγαζιά της περιοχής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάρυστος: Γυναίκα έκλεψε πορτοφόλι και έκανε ανενόχλητη αγορές στα μαγαζιά της περιοχής

Μία γυναίκα έπεσε θύμα κλοπής στην Κάρυστο με την δράστη να πραγματοποιεί αγορές με τις κάρτες της στα μαγαζιά της περιοχής

Ένα απίστευτο περιστατικό κλοπής σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Κάρυστο με θύμα μία γυναίκα από την Αγγλία.  Η δράστης άρπαξε την τσάντα της γυναίκας και μάλιστα χωρίς καμία ντροπή προχώρησε σε αγορές με τις κάρτες που βρήκε μέσα στο πορτοφόλι της ανενόχλητη.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η τοπική αστυνομία, την προηγούμενη εβδομάδα μια γυναίκα Αγγλίδα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα «και δήλωσε ότι της έκλεψαν την τσάντα, η οποία περιείχε το κινητό της το πορτοφόλι της με λεφτά και κάρτες τραπεζών και κάποιο χρηματικό ποσό, ενώ βρισκόταν στην θάλασσα». Η αστυνομία αμέσως αναζήτησε στοιχεία για τον δράστη, από κάμερες και από καταθέσεις μαρτύρων και κατάφεραν να προσδιορίσουν περίπου ποια  ήταν η δράστης, καθώς επρόκειτο για γυναίκα.

Έτσι όπως αναφέρει το Α.Τ Καρύστου, «με στοιχεία που συλλέχτηκαν από τις κινήσεις των καρτών της (έκανε αγορές με τις κάρτες που είχε στο πορτοφόλι) και από νέες καταθέσεις από καταστηματάρχες διασταυρώσαμε πλήρως τα στοιχεία της γυναίκας την οποία προσαγαγάμε στο τμήμα και τελικά παραδέχτηκε ότι ήταν αυτή η δράστης της κλοπής της τσάντας και μας παρέδωσε τα πράγματα της το οποία αποδόθηκαν στην παθούσα».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr