Κάρυστος: Νέος συναγερμός στον Κάβο Ντόρο – Βρέθηκαν 4 ακόμη λαθρομετανάστες ανάμεσα τους και μία έγκυος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάρυστος: Νέος συναγερμός στον Κάβο Ντόρο – Βρέθηκαν 4 ακόμη λαθρομετανάστες ανάμεσα τους και μία έγκυος

Εντοπίστηκαν πριν από λίγο οι τέσσερις λαθρομετανάστες που βρίσκονταν σε βουνό στον Κάβο Ντόρο.

Εντοπίστηκαν πριν από λίγο οι τέσσερις λαθρομετανάστες που βρίσκονταν σε βουνό στον Κάβο Ντόρο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr στο σημείο που βρίσκονται έφτασε η Πυροσβεστική τους έσωσε νερό και αναμένεται εντός ολίγου ελικόπτερο για να τους βγάλει από το δύσβατο σημείο.

Πρόκειται για δύο άνδρες ο ένας τραυματίας, μία γυναίκα έγκυο και μια γυναίκα με ένα μωρό 4 μηνών.

Υπεράνθρωπες είναι οι προσπάθειες των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Καρύστου καθώς από το πρωί της Κυριακής μέχρι και αυτή την ώρα κάτω υπό αντίξοες συνθήκες εργάζονται για τον εντοπισμό των λαθρομεταναστών.

Το χρονικό της εισροής λαθρομεταναστών από την Κυριακή 2/10

Στη σύλληψη για τη μεταφορά παράτυπων μεταναστών προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές του Τμήματος Καρύστου το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου στην περιοχή του Κάβο Ντόρο στην Κάρυστο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr οι Αρχές βρίσκονταν σε συναγερμό από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, έπειτα από καταγγελία των κατοίκων του Κάβο Ντόρο για παρουσία μεταναστών στην ευρύτερη περιοχή.

Έπειτα από πολύωρες έρευνες εντόπισαν λίγο μετά τις 8:30 το απόγευμα 50 παράτυπους μετανάστες ανάμεσα τους παιδιά, μωρά και έγκυες γυναίκες, μεταξύ αυτών και ένα νεογέννητο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες αυτή την ώρα έχουν μεταφερθεί στο χωριό Θύμι της   Καρύστου, όπου τους παρείχαν τροφή και νερό.

Σύμφωνα με νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr τα ξημερώματα της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου εντοπίστηκαν από άνδρες του Α.Τ. Καρύστου τέσσερις νέοι λαθρομετανάστες, δύο άνδρες και δύο γυναίκες η μία έγκυος και η άλλη μητέρα με ένα παιδάκι 4 μηνών με καταγωγή από τη Συρία.

Την ίδια ώρα όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr  ένας εκ των τεσσάρων νέων λαθρομεταναστών και συγκεκριμένα ο ένας άνδρας, φαίνεται να τραυματίστηκε στο πόδι ενώ βρίσκονταν στο βουνό στον Κάβο Ντόρο.

Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο σημείο καθώς δεν υπάρχει πρόσβαση και κλήθηκε η Πυροσβεστική για να τους περισυνελλέξει. Δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν διότι το σημείο είναι δύσβατο με γκρεμούς και πυκνή βλάστηση, αδύνατον να προσεγγίσει πεζό τμήμα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr