Καταγγελία σοκ 19χρονης για βιασμό σε κλαμπ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία σοκ 19χρονης για βιασμό σε κλαμπ

Μία ακόμη καταγγελία για βιασμό αυτή τη φορά στη Σκιάθο, έγινε από μία 19χρονη κοπέλα η η οποία κατέθεσε ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 25χρονο Αθηναίο σε κλαμπ στο νησί.

Μία ακόμη καταγγελία για βιασμό αυτή τη φορά στη Σκιάθο, έγινε από μία 19χρονη κοπέλα η η οποία κατέθεσε ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 25χρονο Αθηναίο σε κλαμπ στο νησί.

Ακολούθησε ξυλοδαρμός μεταξύ της παρέας δύο Σουηδών και άλλων τριών Ελλήνων που ήταν στην παρέα του φερόμενου ως δράστη.

Οι τέσσερις Έλληνες που πήγαν στο νησί για διακοπές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο φερόμενος ως βιαστής πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ οι άλλοι τρεις πήραν προθεσμία και θα δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Από την άλλη το φερόμενο ως θύμα βιασμού με την παρέα της αναχώρησαν για την πατρίδα τους με πτήση τσάρτερ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μάρτυρας για τις δύο υποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, magnesianews.gr, όλα έγιναν ξημερώματα της Κυριακής σε κλαμπ στη Σκιάθο. Σε ένα τραπέζι καθόταν μια παρέα με τρεις κοπέλες από τη Σουηδία, που γνώρισαν δύο συμπατριώτες τους που βρίσκονταν στο κλαμπ και κάθονταν στην ίδια παρέα.

Η 19χρονη άρχισε να φλερτάρει με έναν νεαρό παρέας τεσσάρων Ελλήνων που καθόταν στο διπλανό τραπέζι και οι οποίοι άρχισαν την ίδια μέρα τις διακοπές τους στο νησί.

Ο 25χρονος και η 19χρονη, κάποια στιγμή αποφασίζουν να πάνε στην τουαλέτα του κλαμπ, όπως και έγινε, όπου άρχισαν να φιλιούνται. Ακολούθησαν σύμφωνα με την καταγγελία ασελγείς πράξεις. Ο 25χρονος φέρεται να κατέβασε το παντελόνι του, η 19χρονη φαίνεται να μετάνιωσε, άρχισε να φωνάζει και εκείνος με το χέρι του έκλεισε την πόρτα για να μην μπορεί να φύγει και εξακολούθησε να κάνει ασελγείς χειρονομίες.

Τελικά και ενώ οι φωνές της συνεχίζονταν, ο 25χρονος άνοιξε την πόρτα, η κοπέλα βγήκε έξω, πήγε στην παρέα της, είπε τι συνέβη και οι δύο Σουηδοί ζήτησαν εξηγήσεις από την παρέα Ελλήνων.

Τότε οι τρεις Έλληνες φέρονται να τους ξυλοκόπησαν με γροθιές, με αποτέλεσμα μετά την καταγγελία των Σουηδών, αφού έφυγαν από το κλαμπ, να συλληφθούν, όπως και ο 25χρονος φίλος τους για απόπειρα βιασμού και ασέλγεια.

Η καταγγελία της 19χρονης
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 19χρονη στην καταγγελία της στην Αστυνομία υποστήριξε ότι ο 25χρονος την βίασε με το δάχτυλό του (γι’ αυτό του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό σε βαθμό κακουργήματος) και κλείδωσε την πόρτα της τουαλέτας για να μην μπορεί να βγει.

Ο 25χρονος αρνείται την κατηγορία και κατέθεσε ότι υπήρξε μεταξύ τους φλερτ. Η 19χρονη που είχε πιει, τον ακολούθησε με τη θέλησή της στην τουαλέτα, στη συνέχεια άλλαξε γνώμη και άρχισε να φωνάζει. Επίσης αρνήθηκε ότι την βίασε και ισχυρίζεται ότι τη θώπευε σε απαγορευμένα σημεία.

Τι λέει ο δικηγόρος του 25χρονου
Τόσο οι Σουηδοί, όσο και οι Σουηδέζες, αναχώρησαν την Κυριακή για την χωρα τους και η 19χρονη δεν θα βρίσκεται στο δικαστήριο για να καταθέσει.

Ο δικηγόρος του 25χρονου θα αναζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, στοιχεία για να διαπιστώσει εάν η 19χρονη Σουηδέζα είχε υπογράψει ασφάλεια για βιασμό προκειμένου να λάβει αποζημίωση. Η πλευρά του 25χρονου εκτιμά πως έπεσε θύμα, επικαλούμενος υποθέσεις του παρελθόντος όπου Σουηδέζες που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα φέρονται να πέφτουν σε χέρια βιαστών την τελευταία νύχτα της παραμονής τους σε κάποιο ελληνικό νησί και έπειτα υποβάλλουν μηνύσεις κατά των ανδρών αυτών με σκοπό να εισπράξουν τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιο που υπογράφουν πριν ταξιδέψουν στη χώρα μας ως ασφάλεια βιασμού.

Οι σουηδικές αρχές λένε ότι δεν πρόκειται για ασφάλεια βιασμού, αλλά για αποζημίωση ψυχικής οδύνης που χορηγείται σε όσες γυναίκες ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα βιασμού. Η αποζημίωση αυτή που δεν αφορά κυρίως την πράξη του βιασμού αλλά την ψυχική οδύνη του θύματος κυμαίνεται κοντά στις 10.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr