Καταγγελία σοκ: Δασκάλα έδεσε 8χρονο μαθητή σε καρέκλα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία σοκ: Δασκάλα έδεσε 8χρονο μαθητή σε καρέκλα

Μια απίστευτη καταγγελία έγινε στο Ηράκλειο σχετικά με έναν 8χρονο μαθητή, τον οποίο η δασκάλα του φέρεται να έδεσε με χαρτοταινία στην καρέκλα γιατί δεν καθόταν ήσυχα.

Ειδικότερα, η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το περιστατικό στο τοπικό μέσο cretalive.gr και τόνισε ότι έμαθε τυχαία από το παιδί της το περιστατικό.

Τι απάντησε η Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου για το περιστατικό

Aπαντώντας, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου, Μανώλης Μπελαδάκης, επισήμανε στο cretalive.gr, ότι ενημερώθηκε από το ίδιο μέσο για το περιστατικό κι επικοινώνησε άμεσα, ενώ πριν δεν είχε καμία απολύτως γνώση του συμβάντος.

Ο κ. Μπελαδάκης τόνισε ότι θα προχωρήσει σε έρευνα για το τι πραγματικά συνέβη ωστόσο, όπως είπε, σε επικοινωνία που είχε με τη Διεύθυνση του σχολείου, ενημερώθηκε ότι δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο και ότι επρόκειτο για θεατρικό δρώμενο.

Πρόσθεσε δε, ότι αμέσως επελήφθησαν του θέματος οι κοινωνικές υπηρεσίες και ο ψυχολόγος του σχολείου, ενώ είχε ζητηθεί, κατά το παρελθόν, από τη μητέρα να γίνει μία γενικότερη ενημέρωση, χωρίς αυτό να γίνει πράξη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr