Καταγγελία ΣΟΚ στο evima.gr: Ενήλικος παρενοχλούσε σεξουαλικά κοπέλες στη Εύβοια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία ΣΟΚ στο evima.gr: Ενήλικος παρενοχλούσε σεξουαλικά κοπέλες στη Εύβοια

Ενήλικος παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω social media, κοπέλες στην Εύβοια - Συγκλονίζει η μαρτυρία της 25χρονης στο evima.gr

Σάλο έχει προκαλέσει στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας ενήλικος που παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κοπέλες της οποίες είχε κάνει φίλες στα συγκεκριμένα μέσα. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο evima.gr, o συγκεκριμένος άνδρας με καταγωγή από την Ερέτρια, επικοινωνούσε με  κορίτσια και απέστειλε βίντεο και φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο!!

Στην αρχή έκανε αιτήματα φιλίας μέσω facebook και instagram σε κορίτσια διαφόρων ηλικιών που τον ενδιέφεραν και αφού τον δέχονταν και κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, τους ζητούσε να μιλήσουν μέσω των εφαρμογών “messenger και viber” που διέθετε, όπου και κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους τους έδειχνε μέσω βιντεοκλήσεως αλλά και με φωτογραφίες τις προαναφερόμενες άσεμνες χειρονομίες.

Υπήρχαν, όπως είπε η κοπέλα στο evima.gr και κορίτσια που του έκαναν “μπλοκ”, διότι εκείνος έστελνε φωτογραφίες με γεννητικά του όργανα, αφού πρώτα καλούσε επίμονα με video κλήση για να τα δείξει live, με τον τρόπο δε αυτό προσέβαλε την αξιοπρέπεια τους στο επίπεδο της γενετήσιας ζωής τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr