Κατερινόπουλος για βιασμό 12χρονης στο evima.gr: Η υπόθεση έχει «ουρά»- Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερινόπουλος για βιασμό 12χρονης στο evima.gr: Η υπόθεση έχει «ουρά»- Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο κος Κατερινόπουλος στο evima.gr, σήμερα αναμένεται να δει ψυχολόγος και ιατροδικαστής τα αλλά δυο παιδιά τη 10χρονη και την 9χρονη.

Η υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια έχει μεγάλη «ουρά», τονίζει μιλώντας στο evima.gr αναφορικά με την φρικιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, ο επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Εξηγεί πως τα επόμενα 24ωρα αναμένονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τα πρόσωπα που φαίνεται ότι ασελγούσαν και βίαζαν την ανήλικη.

Όπως τονίζει οι εξελίξεις θα σοκάρουν το Πανελλήνιο.

Σήμερα αναμένεται να δει ψυχολόγος και ιατροδικαστής τα αλλά δυο παιδιά τη 10χρονη και την 9χρονη.

Εκτιμά πως δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αλλά πως κρύβεται από πίσω ένα ολόκληρο κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων και μάλιστα ο 53χρονος ήθελε να εξασφαλίσει άλλοθι αλλά και πελατεία διεστραμμένων ανθρώπων που θέλουν να βρίσκονται με παιδάκια μέσα από αυτούς τους κύκλους.

Με αφορμή μάλιστα ακριβώς την εξασφάλιση άλλοθι ο 53χρονος επέλεγε να φωτογραφίζεται με επιφανείς ανθρώπους οι οποίοι δεν συνεπάγεται φυσικά ότι είχαν γνώση ή αντίληψη της διεστραμμένης δράσης του.

“Όπως είπα και χθες η Πολιτεία να σκεφτεί το ενδεχόμενο του χημικού ευνουχισμού των παιδοβιαστών”, συνοψίζει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr