Κατερινόπουλος: Μόνο έτσι θα ομολογήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερινόπουλος: Μόνο έτσι θα ομολογήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Για λάθος χειρισμούς γύρω από την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα που ενδεχομένως βοήθησαν την Ρούλα Πισπιρίγκου στο να μην ομολογήσει μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, αφενός αν η Ρούλα Πισπιρίγκου παρέμενε στα κρατητήρια της Ασφάλειας για ανάκριση, αφετέρου δε αν δεν είχαν γίνει λάθη από όλους τους εμπλεκόμενους, τα οποία έμελλε να γίνουν μαζεμένα.

Αυτό συνοψίζει σε δήλωση του στον ΑΝΤ1, αναφορικά με την πιο πολύκροτη υπόθεση της τελευταίας 100ετίας ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Σύμφωνα με τον Ταξίαρχο εν αποστρατεία, εάν η Πισπιρίγκου παρέμενε στα κρατητήρια της Ασφάλειας, ίσως να μιλούσε.

Ο κος Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στα τραγικά λάθη που έγιναν στην υπόθεση. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας της Πάτρας, από το ΕΚΑΒ που πήρε το νεκρό μωρό από το σπίτι αντί να καλέσει Αστυνομία και ιατροδικαστή, που ίσως να είχαν λύσει το μυστήριο από τότε, μέχρι και την… παρέλαση του δικηγόρου των συγγενών της σπιτονοικοκυράς με τα πράγματα από το σπίτι που θα έπρεπε να είχε σφραγιστεί από την πρώτη στιγμή των ερευνών.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι θα γίνουν κι άλλες συλλήψεις για πλημμελήματα ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι τόσο ο Δασκαλάκης όσο και η οικογένεια της Πισπιρίγκου έβλεπαν πράγματα, τα οποία «απέκρυψαν ή δεν απέτρεψαν στο παρελθόν».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr