Κατερινόπουλος για Πάτρα στο evima.gr: «Έρχονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερινόπουλος για Πάτρα στο evima.gr: «Έρχονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες»

Απασφάλισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα

Απασφάλισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για την σοκαριστική υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Μιλώντας στο evima.gr o κ. Κατερινόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά «Τα δώρα στα παιδιά μας ως γονείς είναι οι ρίζες για να κρατηθούν στην ζωή και φτερά για να πετάξουν στο μέλλον. Εκεί στην Πάτρα όμως αντί για αυτά δόθηκε θάνατος σε αυτά τα παιδιά και οργή σε εμάς τους πολίτες. Έρχονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες».

Ο ταξίαρχος εν αποστρατία Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star ανέφερε, «Κανένας γονέας δεν αναζητεί τα φάρμακα που μπορεί να πάρει το παιδί του ή τις παρενέργειες που μπορεί να έχουν αυτά. Το πολύ – πολύ να ρωτήσουν τον γιατρό αν το πρόβλημα του παιδιού οφείλεται στο φάρμακα. Εδώ υπάρχει μια μεθόδευση που δείχνει προμελέτη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία, ενώ αναφέρθηκε και στο σεμινάριο που παρακολούθησε η 33χρονη.

Θανάσης Κατερινόπουλος: Τι δήλωσε για το σεμινάριο που παρακολούθησε η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Παρακολουθούσε ένα σεμινάριο στην Πάντειο με τίτλο που “εγκληματολογία στο μυαλό ενός δράστη”. Πήρε κάποιες γνώσεις από εκεί. Ο σύζυγος της πλήρωσε αυτό το σεμινάριο 590 ευρώ τη στιγμή που έκαναν έρανο για να κάνουν την κηδεία της Ίριδας στην Πάτρα. Μάλιστα, στη μέση του σεμιναρίου δόθηκε και ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στην Πάτρα στον οποίο οι ομάδες δώρισαν 3.000 στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την θεραπεία της Τζωρτζίνας» είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Η κεταμίνη είναι μια ουσία την οποία βρήκε στη μαύρη αγορά και καλό είναι οι αρχές να ψάξουν και στον οικογενειακό περίγυρο. Δικοί της άνθρωποι της την έδωσαν και προφανώς θα γνώριζαν και για ποιον λόγο της την δίνουν. Ας το ψάξει η ανακρίτρια και οι αρχές», δήλωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr