Κατέθεσε η Δέσποινα Καρνέση – Τι είπε για το μακελειό στη ναυτιλιακή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατέθεσε η Δέσποινα Καρνέση – Τι είπε για το μακελειό στη ναυτιλιακή

Η ίδια επιβίωσε της λυσσαλέας επίθεσης του 76χρονου - Ήταν κλειδωμένη στο γραφείο της ενόσω ο Αιγύπτιος σκορπούσε τον θάνατο

Την πρώτη της κατάθεση μετά το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία European Product Carriers στη Γλυφάδα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, μεταξύ αυτών και του δράστη, έδωσε την Πέμπτη (22/2) η Δέσποινα Καρνέση.

Η ίδια φέρεται να μη «φώτισε» την υπόθεση, καθώς δεν φαίνεται να ανέκυψαν νέα στοιχεία απ’ όσα απάντησε στο τμήμα ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομία, ενώ φέρεται να μην γνωρίζει ποιο ήταν το κίνητρο του δράστη.

Δεν «φωτίστηκε» περεταίρω η υπόθεση

Θυμίζουμε ότι από καταθέσεις μαρτύρων λέγεται ότι έχει προκύψει πως βασικός στόχος του δράστη ήταν η Μαρία Καρνέση και η πεποίθησή του πως θέλει να τον πετάξει έξω από το σπίτι του.

Την κλείδωσε στο γραφείο της

Επιπλέον, λέγεται ότι προκύπτει πως ο 76χρονος ήθελε κατά κάποιον τρόπο να θέσει εκτός όσων θα ακολουθούσαν την αδερφή της Μαρίας, Δέσποινα, καθώς ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να τη σκοτώσει, επέλεξε να την κλειδώσει στο γραφείο της χωρίς να την πειράξει και να αναζητήσει στη συνέχεια την αδελφή της.

Η έρευνα για την τριπλή δολοφονία συνεχίζεται, με το φλέγον ερώτημα να είναι τι όπλισε το χέρι του 76χρονου Αιγύπτιου ο οποίος σκότωσε δύο μέλη της οικογένειας για την οποία εργαζόταν επί 35 χρόνια και έναν εργαζόμενο που προσπάθησε να τον σταματήσει, προτού βάλει τέλος στη ζωή του με την ίδια καραμπίνα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr