Καθαρισμός παραλιακού μετώπου στη θέση Βούθωνι Δροσιάς [εικόνες]
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθαρισμός παραλιακού μετώπου στη θέση Βούθωνι Δροσιάς [εικόνες]

Δράση Save Your Hood Chalkida (10/04)Π

Δράση Save Your Hood Chalkida (10/04)

Καθαρισμός παραλιακού μετώπου στη θέση Βούθωνι Δροσιάς

Ακόμη 1.5 km παραλιακού μετώπου απαράμιλλης ομορφιάς του Ευβοϊκού κόλπου, αναβαθμίστηκε περιβαντολλογικά και αισθητικά, απαλλαγμένο πλέον από 15000 lt ανθρώπινης ασυνειδησίας.

Μέσα σε 2 1/2 ώρες, 23 εθελοντές (+5 μικροί ήρωες) της ομάδας μας, έδωσαν την εικόνα που πραγματικά αξίζει κάποιος να βάζει μέσα στη ματιά του επιλέγοντας την περιοχή.

Με σπασμένα φρένα θα συνεχίσουμε πηγαίνουμε, μέχρι ο παραλογισμός να δώσει τη θέση του στην κοινή λογική. Τα σκουπίδια να μπαίνουν κατευθείαν στους ανάλογους κάδους και όχι μέσω χερσαίας ή θαλάσσιας απόρριψής τους στο πουθενά, δήλωσε η ομάδα δράσης.

Ευχαριστούμε τη Δημοτική Ενότητα Ανθηδόνος. Έδειξαν από την πρώτη στιγμή προσέγγισης τον ενθουσιασμό τους για το έργο μας, παρέχοντας ό,τι κι αν χρειαστήκαμε ως υλική βοήθεια (σακούλες, γάντια εργασίας, όχημα άμεσης αποκομιδής). Κυρίως όμως συμμετέχοντας ενεργά μέχρι τέλους στον καθαρισμό, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο και ακούραστο προσωπικό 4 ατόμων τους οποίους και ευχαριστούμε έναν προς έναν, όπως ευχαριστούμε και για τα αναμνηστικά μπλουζάκια της δράσης που μας χάρισαν με το logo του Save Your Hood.

Εικόνες

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr