Κέντρα διασκέδασης: Έτσι θα λειτουργούν – Δείτε ποτέ ανοίγουν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέντρα διασκέδασης: Έτσι θα λειτουργούν – Δείτε ποτέ ανοίγουν

Τα σχέδια της κυβέρνησης για τα προνόμια των εμβολιασμένων σε χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, ανακοίνωσαν ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Τον διαχωρισμό των χώρων διασκέδασηςσε χώρους αμιγώς για εμβολιασμένους και σε μεικτούς χώρους ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Όπως είπε ο κ. Γεραπετρίτης ο στόχος είναι τριπλός, να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες να εμβολιαστούν, να δημιουργήσουμε πλέγμα προστασίας της δημόσιας υγείας όπου υπάρχει συγχρωτισμός και να αποκατασταθεί η ελευθερία όσων έχουν ήδη εμβολιαστεί.

Στους αμιγείς χώρους θα επιτρέπεται η είσοδος σε όσους έχουν συμπληρώσει 14 μέρες από τη δεύτερη δόση εμβολίου και όσους έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο.

Στους μεικτούς χώρους θα επιτρέπονται και όσοι έχουν κάνει ήδη τεστ, rapid ή μοριακό», διευκρίνισε ο υπουργός Επικρατείας.

Όλοι οι χώροι συναθροίσεων που μπορούν να υποδέχονται κοινό δηλώνονται, κατ’ επιλογή, ως αμιγείς (από τις 15 Ιουλίου και εντεύθεν) ή ως μικτοί, σε ειδική πλατφόρμα, και φέρουν ειδική σήμανση στην είσοδό τους.

Πηγή – newsbomb.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr