Καιρός: Χιόνια, παγωμένες βροχές και χειμωνιάτικο σκηνικό! video, pics
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Χιόνια, παγωμένες βροχές και χειμωνιάτικο σκηνικό! video, pics

Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα, κυρίως από την… πρώτη μέρα του Δεκέμβρη, ο καιρός έδειξε ότι το πήρε απόφαση πως μπήκε ο χειμώνας!

Τα πρώτα χιόνια σε πολλά σημεία της χώρας, κυρίως στα βόρεια, είναι γεγονός και η Τετάρτη, 04.12.2019, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα… παγωμένη.

Πάντως, σφοδρή κακοκαιρία σημειώθηκε και πιο… νότια, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Βόλο, όπου οι καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τον δήμαρχο της πόλης να αναβάλλει τις εορταστικές εκδηλώσεις και το πολυαναμενόμενο φαντασμαγορικό πολυθέαμα της φωταγώγησης της πόλης.

Πίσω στα… πιο βόρεια, τώρα, στα λευκά ντύθηκε το βράδυ της Τρίτης η ορεινή Ξάνθη με το πρώτο χιόνι του 2019 να κάνει την εμφάνιση του. Ήδη από τη Δευτέρα το σκηνικό του καιρού άλλαξε απότομα στην περιοχή, με τη θερμοκρασία να καταγράφει πτώση 7 βαθμών.

Στην ορεινή ζώνη το θερμόμετρο “έγραψε”… μείον, ενώ το κρύο συνεχίστηκε και την Τρίτη με την πρώτη χιονόπτωση για φέτος.

Περιοχές όπως το Δασικό Χωριό, η Πάχνη αλλά και ο Κένταυρος φόρεσαν τα λευκά τους με τους κατοίκους να δείχνουν να απολαμβάνουν τη χιονόπτωση.

Καιρός – Δείτε το βίντεο από την Ξάνθη

newsit

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr