Κιβωτός του Κόσμου: Αγνώριστος ο πατέρας Αντώνιος με μακριά μαλλιά και μούσια στην Ευελπίδων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Αγνώριστος ο πατέρας Αντώνιος με μακριά μαλλιά και μούσια στην Ευελπίδων

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πατέρας Αντώνιος.

Μετά από 1,5χρόνο που έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εμφανίστηκε σήμερα για πρώτη φορά στο δικαστήριο συνοδευόμενος από την πρεσβυτέρα και κάποια παιδιά που είχαν φιλοξενηθεί στην Κιβωτό του Κόσμου προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη δίκη που ξεκινά.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, όπου και κατέγραψαν την πρώτη δημόσια εμφάνιση του πατέρα Αντώνιου μετά από αρκετό καιρό. Ο ίδιος εάν και φαινόταν ήρεμος, δεν προχώρησε σε κάποια δήλωση στα τηλεοπτικά συνεργεία. Αρκέστηκε μόνο να ευχηθεί «Χρόνια πολλά».

Διεκόπη η δίκη του π. Αντωνίου

Για την ερχόμενη Πέμπτη διεκόπη η δίκη του πατρός Αντωνίου και άλλων επτά πρώην εργαζομένων στην Κιβωτού του Κόσμου, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για αδικήματα αναφορικά με σωματικές τιμωρίες στους φιλοξενούμενους της δομής. Τα αδικήματα φέρονται να έχουν τελεστεί του χρονικό διάστημα μεταξύ 2018-2022.

Μεταξύ άλλων οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βαριά ή απλή σωματική βλάβη, απειλή, ηθική αυτουργία στις ανωτέρω πράξεις κ.λπ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr