Κιβωτός του Κόσμου: Νέος κύκλος καταθέσεων – Ποιους καλούν οι Εισαγγελείς ανηλίκων και γιατί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Νέος κύκλος καταθέσεων – Ποιους καλούν οι Εισαγγελείς ανηλίκων και γιατί

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου
Συνεχίζονται οι καταθέσεις στην Εισαγγελία Ανηλίκων για την πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου μετά τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές και πράξεις σε βάρος παιδιών που διέμεναν στις δομές.

Στις 27 Ιανουαρίου αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις στις Εισαγγελείς Ανηλίκων έξι πρώην εργαζόμενοι και στελέχη της Κιβωτού του Κόσμου, που ζήτησαν προθεσμία – μέσω των συνηγόρων τους – για να προετοιμάσουν τις έγγραφες εξηγήσεις τους, καθώς καλούνται ως ύποπτοι για κακοποιήσεις ανηλίκων τροφίμων..

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την ίδια ημέρα 27 Ιανουαρίου αναμένεται να λάβει προθεσμία για να καταθέσει τις έγγραφες εξηγήσεις και ο Πατέρας Αντώνιος, που κλήθηκε ως ύποπτος για ασέλγεια κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκων και για ηθική αυτουργία σε κακοποιητική συμπεριφορά των πρώην εργαζομένων στους ανηλίκους τρόφιμους της Κιβωτού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πατέρας Αντώνιος δεν θα εμφανιστεί σήμερα στην Εισαγγελία, όπως είχε κληθεί.

Αντίθετα οι συνήγοροι του θα μεταβούν αύριο στην Εισαγγελία, για να λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας και προθεσμία, που πιθανολογείται ότι, θα δοθεί για τις 27 Ιανουαρίου.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr