Κιβωτός του Κόσμου: «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες» – Το ξέσπασμα του πατέρα Αντώνιου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιβωτός του Κόσμου: «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες» – Το ξέσπασμα του πατέρα Αντώνιου

Ότι κατηγορείται άδικα συνεχίζει να ισχυρίζεται ο πατήρ Αντώνιος για την πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη τις τελευταίες εβδομάδες για την Κιβωτό του Κόσμου με τον ιδρυτή της, πατέρα Αντώνιο να βρίσκεται στο επίκεντρο σοκαριστικών καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές και σεξουαλικές πράξεις σε βάρος ανήλικων παιδιών που φιλοξενούνταν στις δομές της ΜΚΟ.
Ο πατήρ Αντώνιος φέρεται να βρίσκεται σε σοκ ενώ το περιβάλλον του αναφέρει πως ο ίδιος τονίζει οτι κατηγορείται άδικα ενώ φέρεται να είπε την φράση «τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες».

«Δεν περίμενα μετά από τόση προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα» φέρεται να έχει πει στο περιβάλλον του ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου».

«Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών. Δεν κρύβομαι από κανέναν. Αν με ζητήσουν οι αρχές θα εμφανιστώ αμέσως. Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την Κιβωτό. Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες» φέρεται να εξομολογήθηκε σε δικούς του ανθρώπους ο πατέρας Αντώνιος.

Η πρεσβυτέρα από την δική της πλευρά νοιώθει εξίσου αδικήμένη, απογοητευμένη αλλά και οργισμένη μετά η διαρροή πληροφοριών για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στα οικονομικά της Κιβωτού με στελέχη της ΜΚΟ να μπαίνουν στο στόχαστρο για τέσσερα κακουργήματα.

«Δεν έκρυψα ποτέ χρήματα σε μυστικές γωνιές. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για τις εξελίξεις. Οι νομικοί μας είχαν ενημερώσει τι θα συμβεί. Ανεβαίνουμε τον δικό μας Γολγοθά και θα αποδείξουμε ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του νομού» φέρεται να είπε η πρεσβυτέρα, όπως μετέδωσε το Star.

Στην αντεπίθεση περνούν και άνθρωποι του πατερά Αντωνίου. «Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όσοι έδεναν και έλυναν στην δομή. Αν ήξεραν κάτι και δε μιλούσαν στον πατερά Αντώνιο πρέπει να τιμωρηθούν. Για τα χρήματα όμως ακούγονται υπερβολές. Υπήρχαν τεράστια έξοδα και με κόπο καταφέρναμε να ανταπεξέλθουμε» ανάφεραν άτομα από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr