Κλείνει γνωστή πλατφόρμα online παραγγελιών καφέ και φαγητού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει γνωστή πλατφόρμα online παραγγελιών καφέ και φαγητού

Από 1η Σεπτεμβρίου ενσωματώνεται σε γνωστη μεγάλη πλατφόρμα

Με ένα μήνυμα που εστάλη χθες από την πλατφόρμα ενημερώθηκαν οι χρήστες του delivery.gr, για το κλείσιμο της πλατφόρμας καθώς ενώνει τις δυνάμεις του με το e-food.

«Από 1η Σεπτεμβρίου το delivery.gr ενώνει τις δυνάμεις του με το efood. Συνέχισε να παραγγέλνεις φαγητό, καφέ και ό,τι άλλο χρειάζεσαι από την εφαρμογή ή το site του efood και απόλαυσε καθημερινά περισσότερα καταστήματα, ακόμη καλύτερες προσφορές, αναβαθμισμένες υπηρεσίες και νέες λειτουργίες».

Κατά το παρελθόν το e-food έχει εξαγοράσει τη deliveras.gr που ήταν ο τρίτος σε μέγεθος παίκτης εκείνη την εποχή. Μετά από λίγο διάστημα τόσο οι εξαγορασμένες εταιρείες όσο και πλατφόρμες τους ενοποιήθηκαν κάτω από το σήμα της efood.

H delivery.gr ξεκίνησε από την Πάτρα το 2006. Το patrasdelivery.gr που δημιουργήθηκε, αποτέλεσε προάγγελο του delivery.gr,ήταν μία σελίδα που φιλοξενούσε σε ηλεκτρονική μορφή τους καταλόγους των εστιατορίων που έκαναν delivery στην Πάτρα. Οι ταχύτητες σύνδεσης στο internet αλλά και ο ψηφιακός αναλφαβητισμός των ανθρώπων της εστίασης δεν επέτρεπαν να γίνουν γενναιοτερα βήματα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr