Κοινωνικός τουρισμός: Τη Χαλκιδική και την Εύβοια προτίμησαν οι 20.000 δικαιούχοι τον Ιούνιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνικός τουρισμός: Τη Χαλκιδική και την Εύβοια προτίμησαν οι 20.000 δικαιούχοι τον Ιούνιο

Oι διακοπές με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2020-2021 μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 31 Ιουλίου 2021 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ

Χαλκιδική και την Εύβοια διάλεξαν ως προορισμό διακοπών οι περισσότεροι δικαιούχοι που έκαναν τον Ιούνιο χρήση των επιταγώνκοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ. Συνολικά τον Ιούνιο ενεργοποιήθηκαν 20.000 επιταγές σε τουριστικά καταλύματα της χώρας, καθώς και 11.300 επιταγές ακτοπλοϊκής μεταφοράς.

Ενδεικτικά, οι 25 περιφερειακές ενότητες με τον μεγαλύτερο αριθμό ενεργοποιημένων επιταγών σε τουριστικά καταλύματα τον Ιούνιο είναι οι εξής:

xalkidiki-eyboia__1_
xalkidiki-eyboia__2_

Υπενθυμίζεται ότι οι διακοπές με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2020-2021 μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 31 Ιουλίου 2021 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.

Για αναλυτικές πληροφορίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, καθώς και πλήρεις οδηγίες για τη διαδικασία ενεργοποίησης των επιταγών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση http://www.oaed.gr/koinonikostourismos

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr